Informizely customer feedback surveys

Forslag til projektkortet

+1
Når jeg ser på et projektkort, så kan jeg vælge "Med ikke-godkendte"... så kommer tidsregistreringer, som ikke er godkendte med i oversigten, men fakturaer, som ligger i kassekladder, der endnu ikke er bogførte, kommer ikke med...  Det betyder, at jeg kun får ”halvdelen af det ikke bogførte” med...

 

Det ville være smart, hvis knappen betød, at alle ikke godkendte/bogførte registreringer (fakturaer, tid, km) kom med i projektkortet, så man fik det fulde overblik, hvis alt hvad der fandtes i systemet (godkendt/bogført som ikke godkendt/bogført)...

 

mvh

Jørgen
i Forslag » Projektstyring af (710 points)

1 Svar

Hej Lauridsen.

Tak fordi du skriver her på forum.

Det lyder som en super god idé. Evt. kunne det være flere knapper som gjorde det muligt at at man kunne medtage de individuelle fakturaer, tid, km. mm. Bare så vi også undgår at ændre i nuværende knapper da det også kunne skabe forvirring for brugere, som måske anvender denne nuværende funktionalitet.

Jeg vil dog meget gerne se hvor stort behovet er for at medtage ikke bogførte fakturaer med på projektkortet. Derfor lader jeg dette indlæg lægge i en 14 dages tid for at se hvad folk synes om idéen, og om vi skal medtage denne i vores overvejelser frem for de allerede overvejede forslag hvor vi på nuværende tidspunkt ser en større opbakning.

Hvis du endeligt har nogen spørgsmål så lad mig endeligt høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
God dag Jørgen.

 

Tak fordi du skriver ind.

 

Lige i forhold til at medtage kladdeposteringer så medtager den ikke fakturaer nogen steder i programmet, den vil kun medtage de posteringer som ligger i dine kassekladde under "Regnskab -> Kassekladde".  

Forstår jeg det korrekt at du i så fald ønsker en knap der kan medtage kladdeposteringer og ikke fakturaer eller hvorledes?

Der er nemlig en knap under projektkort søgningen for at medtage kladdeposteringer som kan findes lige her: https://www.screencast.com/t/3Tk2qT0HW

Lad mig høre fra dig og godt nytår!

Hej Charles

Det er helt korrekt, at hvis du tager alle mulige rapporter, så kan man medtage kladdeposteringer, men ikke på projektkort...

Hvis du går vælger fanebladet "Projekter".

Vælger "Igangværende projekter".

Så har alle projekter disse ikoner yderst til højre.

Vælg den der hedder "Projektkort".

 

Nu ser du status på det respektive projekt. Hvor der i toppen vises disse ikoner.

Hvis du vælger "Medtag ikke-godkendte", så medtages alle ikke-godkendte timer - men INTET fra kassekladderne kommer med... Og det er det, der er mit problem... ;-)

Så er jeg jo nødt til at tjekke kassekladderne for, om der ligger bilag til det pågældende projekt, og hvis der er, så skal jeg have godkendt og bogført hele kassekladden inden jeg kan trække et retvisende projektkort...

Har du yderligere spørgsmål, så skriver eller ringer du bare (25222003).

mvh Jørgen

Hej igen Jørgen.

 

Jeg tænkte nu mere selve den rapport som specifikt hedder Projektkort.

Den forekommer under "Rapporter -> Projekter -> Projektkort".

Ikke nok med at du kan søge alle dine projekter op herinde, men på samme tid kan du også få vist flere projekter på samme tid hvor den også medtager kladdeposteringer. 

Ønsker du rettere denne mulighed når du sidder inde under "Projekter -> Igangværende projekter -> Projektkort"?

Om ikke andet så er funktionen allerede tilstedeværende i systemet. Håber det giver mening ellers så lad mig høre fra dig.'

Se evt. gerne dette link igen: https://www.screencast.com/t/3Tk2qT0HW

Hej Charles

Du har ret... Denne rapport giver mig det jeg ønsker...

Nu undre det mig så bare, at man ikke kan finde nøjagtig de samme oplysninger, når man tager "Projekter -> Igangværende projekter -> Projektkort"... Det er fuldstændig samme udseende på rapporten, og den trækker sikkert på de samme databaser - men tager ikke kladdeposteringer med... ;-)

mvh

Jørgen
Hej igen Jørgen.

Den tager det klart fra de samme databaser, men man kan sige at den som du har under selve dine projekter er til det hurtigere overblik. Spørgsmålet er hvor mange ting vi i så fald ellers skulle inkludere hvis man nu medtager ikke godkendte under "Projekter -> Igangværende projekter -> Projektkort".

Det er selvfølgeligt en forskel i hvad der er godkendt. Det ville som regel være ens tidsregistreringer som man ikke på nuværende tidspunkt har bogført.

Det er dog ikke helt det samme som kladdeposteringer i kassekladden. Jeg kan sagtens godt se meningen, men hvad ville det betyde for alle vores andre brugere som anvender denne knap (Medtag ikke godkendte), og ikke ønsker at den medtager kladdeposteringer. Det er ikke et behov vi ellers har hørt om, så hvis ikke at vi ser et større ønske omkring at denne knap skal kunne medtage kladdeposteringer, så må vi holde fast i at den ikke bliver ændret på nuværende tidspunkt. Dette er også med udgangspunkt i at muligheden for at trække et projektkort hvor du kan medtage kladdeposteringer eksistere via rapporter.

Hav en rigtigt god dag. :-)