forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ubehandlede bilag - visning

0
Kunne det være muligt, at modificere visning af ubehandlede bilage, således at det var muligt at læse dokumenterne uden at man skulle klikke på hver bilag én ad gang - f.eks. indføre et valgmulighed for store eller små thumbnails? I så fald kunne opdateringskannepn for notatet til den enkelte bilag være placeret på hver bilag, således at man ikke skulle genindlæse hele dokumentet på én gang?

Når man har mange bilag at skrive notat på (f.eks. i en virksomhed hvor der er én person eller flere personer, der indskanner egne bilag, og skal forsyne disse med notater for at bogholderen kan bogføre dem) er det svært at bevare overblik over hvilke bilag i ubehandlet vinduet, man har lavet notat til. Hvis man skriver notat i den ubehandlet vindue - og der er mange bilag, notaterne bliver ikke gemt før man opdaterer hele vinduet.

Kan det gøres lettere at arbejde med?
spurgt 1 Okt, 2010 i Forslag » e-conomic generelt af channel6dk (2,190 points)
status opdateret 26 Jun, 2013 af Lasse Bager

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”