Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fordelings knap på kassekladde i Smart Indbox

0
Hej :-)

Mangler i høj grad:

Fordelignsknapp på kassekladden i Smart Indbox.

Man kan ikke fordele udgifter på kassekladden i Smart Indbox, eller redigere Kladden i Smart Indbox.

 

mvh Erla
i Forslag » Andet af (160 points)

1 Svar

God dag Erla.

Mange tak for dit indlæg her på forum.

I forhold til fordelings knappen, så står det faktisk sådan til at vi ønsker at lave vores smart-inbox om til en kassekladde. Vi ønsker at den skal have alle de samme funktioner som vores nuværende kassekladder under "Regnskab".

Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke sige hvornår dette vil blive lavet, jeg ved det var planlagt til udgangen af året, men jeg er bange for at det muligvis skubbes til næste kvartal.

Jeg videregiver det dog lige til vores udviklere da jeg allerede har hørt flere gange at fordelings knappen ønskes. På nuværende tidspunkt er det dog desværre via kassekladden at man blive nød til at fordele efter at have overført.

Tusind tak fordi du skriver på forum, jeg vender tilbage med nyt når jeg ved mere om hvad vi laver med smart inbox.

Hav en fantastisk tirsdag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)