Informizely customer feedback surveys

Validering af tvungen afdeling

+1
Hej

Når man fører fra Bankafstemning over i kassekladde er det nu blevet muligt at indtaste afdeling. Jeg kan nu observere at hvis der er valgt en konto med tvungen afdeling, så validerer systemet ikke på det. Det betyder at man derefter skal sætte afdeling på i kassekladden   - det er dobbelt arbejde

Hilsen Susan
i Forslag » Andet af (1.9k points)

1 Svar

God dag Susan.

Mange tak for dit indlæg her på forum.

Jeg synes det giver rigtigt god mening at jeg tager dette forslag med til vores næste udvikler møde. Det kunne give mening at den viste hvilken afdeling den tager med under overførslen, og evt. at den tager højde for at hvis du har en tvungen afdeling på, så kommer den automatisk ind og viser det under overførslen.

Tak for indlægget, jeg høre lige vores udviklere om det er med vilje og så høre du fra mig når jeg ved mere.

Hav en fantastisk uge. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Susan.

Så er jeg tilbage igen med nyt i forhold til idéen med at bankafstemningen skal validere på tvungen afdeling på en konto.

Jeg må på nuværende tidspunkt sige at Idéen er blevet afvist. Dette sker grundet at afdelingen at det faktisk var tiltænkt at dette skulle ske via kassekladden. Når du opretter en kassekladde har du nemlig muligheden for at tvinge en afdeling på ved at gå ind under "Regnskab -> Kassekladde -> Vælg kassekladden -> Andre muligheder -> Opsætning af kassekladde -> Posteringer -> Afdeling på alle posteringer".

Derfor ville en løsning være at man evt. oprettede en kassekladde hvori man definere den bestemte afdeling og lavede en fordeling pr. kassekladde efter hvilket afdeling det drejer sig om.

Jeg håber min løsning kan bruges til noget, og jeg undskylder at idéen ikke kom videre.

Jeg vil ønske dig en rigtigt god jul og et fantastisk nytår!