forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kunders mulighed for at bruge telefon app til indsendelse af bilag til intern aftale

0
Hej

Vil det være muligt at man i en intern aftale, kunne få mulighed for at kunden kunne bruge mobil appen så de selv kunne sende bilag ind derfra, i stedet for at de skal finde en scanner og så maile dem til e-conomic, det vil gøre det noget nemmere for de af mine kunder der er på farten, nu får jeg alle bilag i en pose og så skal jeg bruge tid på at scanne dem ind, så er det ikke så meget formål i at bruge indscanning modulet

Venlig hilsen

Hedvig
spurgt 4 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Hedvig (140 points)

1 Svar

God dag Hedvig.

Mange tak fordi du skriver her på forum. :-)

I forhold til dit forslag så er det faktisk et vi høre rigtigt tit fra vores admins. Jeg var straks inde og vende den med vores admin hold da jeg så dit indlæg. På nuværende tidspunkt er det stadig under diskussion, men de er glade for at høre at det også bliver forslået via vores forum.

Jeg kan ikke på nuværende tidspunkt desværre ikke sige mere omkring hvor vidt dette bliver lavet. Jeg vil dog gerne holde dig opdateret her på indlægget når jeg ved mere. Tusind tak fordi du skriver, og hvis du har nogen spørgsmål så skal du være så velkommen til at spørge lige her. :-)

Hav en fantastisk uge.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 8 Okt, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
overvejes× 114
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”