Informizely customer feedback surveys

Nyt E-mail felt så kopi af EAN faktura kan sendes til mail modtager

0
I forbindelse med at der sendes en EAN faktura til det offentlige vil vi gerne have mulighed for at sende en kopi af fakturaen i PDF format til en fast projektleder.

E-mail adressen er den samme hver gang og vi vil derfor gerne have at den står som en permanent modtager.

Når en faktura godkendes skal feltet vises så den der fakturerer kan se hvem der får en faktura kopi og samtidigt have muligheden for eventuelt at fravælge at der sendes en kopi til vedkommende (mailadressen slettes).
i Forslag » Andet af (180 points)

1 Svar

God dag pso.

Velkommen til forum. :-)

Super fedt at du kommer med en idé til e-conomic. Så man kan sige at du ønsker muligheden for at systemet sender en mail kopi ud til en fast mail når du sender en EAN faktura? Det kunne give rigtigt god mening i forhold til at vi sagtens kan gøre det når vi sender en faktura via mail, hvor man så fint kan sætte en CC på uden besvær, samt at gøre den fast.

Lad mig lige høre fra dig så jeg er helt sikker på jeg har forstået dig korrekt.

Hav en fantastisk uge! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)

God dag pso.

Jeg kan se at du kom til at lave et nyt indlæg som svar, det kan ske. Når du får et svar fra mig her på forum, så kan du altid gå ind under mit svar og klikke på "Kommenter" så vil du fortsætte vores tråd, og jeg vil få en melding omkring din besvarelse.

Super fint at høre. Den faste kontaktperson er enligt allerede i systemet, så jeg tænkte at den lidt var en given da den bare skulle fungere på samme måde som hvis man valgte at afsende en mail. I så fald kan man nemlig sagtens sætte en fast kontakt person på kunden, og så vil den automatisk forslå kontakt personen som en CC så vidt man har bedt denne modtage en kopi.

Super fint at høre - Jeg vil meget gerne se hvor stor opbakning dette foreslag får. Det er bare så jeg sikrer mig om vi skal prioritere dette foreslag frem for den liste vi på nuværende tidspunkt allerede har.

Du kan finde vores liste med overvejede forslag her.

Jeg lader dette indlæg lægge i en 14 dages tid. Så vender jeg tilbage igen og så ser vi på muligheden.

Hav en fantastisk uge! :-)

God dag pso.

Så er jeg tilbage igen for at få et indblik i den nuværende situation. Jeg har været inde og se på vores overvejede forslag, og kan faktisk se at denne på nuværende tidspunkt er overvejet.

Se meget gerne dette indlæg og stem det op. :-)

Vi har den allerede på listen som overvejet. Jeg vil derfor linke dit indlæg til denne. Jeg kan ikke desværre ikke helt sige hvad status er på denne idé, men den er et større behov, og er videregivet til vores udviklere på nuværende tidspunkt.

Jeg lukker derfor dette indlæg ned med henblik på at samle alt samtalen under det samme indlæg. Skriv meget gerne derinde hvis du ellers har nogen indvendinger.

Hav en rigtigt god dag. :-)