forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Flytning af posteringer mellem kassekladder

+2

Gør det muligt at flytte posteringer mellem kassekladder. Jeg mener det vil gøre livet en del lettere for alle de folk der sidder og bruger eksporter->importer workarounds.

Dette er tidligere blevet sat til noget, der ikke vil blive overvejet (2016).

Tingene har flyttet sig meget siden 2016. Både i forhold til forventningen til usability og hvordan man bruger e-conomic (autobank, import fra andre systemer, indscanning af bilag).

Behovet for det her skal efter min mening vurderes ud fra hvor mange der brugere mere end en kassekladde og/eller mere end en nummerserie. Hvis man bruger de funktioner, så er det tæt på 100% sikkert at man på et eller andet tidspunkt får brug for at flytte posteringer mellem kladderne. Det er også ret sikkert, at man har godt styr på e-conomic og kan lave en workaround, men det er stadigvæk besværligt.

 

Use cases

- Hvis man med autobank vil bruge fortløbende numre, så er man nødt til at have en kassekladde hvor det højeste nummer er det man vil starte med. Det har man i teorien også, men i praksis kommer der ofte nogle afvigelser f.eks. fra lønsystem eller noget der er oprettet midlertidigt når flere personer arbejder på tingene.

- Hvis mere end en person eller system laver posteringer, så vil man ofte komme ud for at der er mere end en nummerserie f.eks. en til løn og en til resten. Det er lettere at konsolidere dem hvis man kan flytte dem over i den samme kladde.

- Man importerer posteringer i en kassekladde. Halvejs igennem opdager man, at de skal deles op i to kassekladder.

- Bogholder A arbejder på en kassekladde. Bogholder B vil hjælpe. For at gøre det nemt at overskue flytter man posteringerne fra 2 måneder til en separat kassekladde.

spurgt 4 Okt, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af JakobP (180 points)

1 Svar

Hej Jakob.

Tak fordi du skriver her på forum og velkommen til.

Det er super at du kommer med et forslag vi før i tiden har sagt ikke ville blive implementeret. Som tiderne ændre sig, sker der også nyt i systemet, og så kan det give mening at genoverveje gamle idéer. I forhold til din idé så giver det straks meget god mening. Det ville simpelt være en funktion som gjorde det muligt at man kunne gribe posteringer fra en kassekladde og flytte dem over til en anden kassekladde.

Det er også super at du kommer med use cases, da det hjælper os med at få en forståelse for hvorfor dette er et behov. Jeg synes dog at vi skal se på hvor stort behovet faktisk er for at vi får muligheden for at flytte posteringer fra en kassekladde til en anden. Som det er lige nu har jeg ikke hørt dette behov udover nu og her. Vi har en del andre forslag som vi står til at overveje på nuværende tidspunkt, hvor vi ser at der umiddelbart er et behov via de brugere som er vokale med deres stemmer. 

Du kan se de overvejede forslag her.

Jeg synes vi skal prøve at give dette indlæg en chance til og se hvor stort behovet er for at flytte posteringer fra kassekladde til kassekladde.

Så jeg vil lade dette indlæg i nogen ugers tid. Så ser vi lige om vi ikke skal tage denne med i de overvejede behov frem for de forslag som vi på nuværende tidspunkt har på vores liste. Det handle for os om at prioritere så vores udvikling rammer den største gruppe muligt.

Tak fordi du skriver ind og hav en rigtigt god dag! :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 5 Okt, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
God dag Jakob.

Så er jeg tilbage igen.

Jeg besluttede mig for at tage en snak med vores udviklere i forhold til denne sag. I første omgang ser vi ikke at der er mange brugere der faktisk ønsker muligheden for at flytte posteringer fra kassekladde til kassekladde. Det havde jeg faktisk forventet, men til min overraskelse så ser vi ikke at der er nok brugere der ønsker denne idé til at vi burde prioritere den.

Vi anbefaler generelt aldrig at man arbejde med nogen bilag når de lægger i den samme kassekladde, så jeg synes faktisk det ville være smart hvis man kunne dele det op i 2 kassekladder og arbejde med det på den vis.

Jeg må dog sige at det ikke bliver i denne omgang heller. Jeg vil dog lade dette indlæg stå åbent og se om det ikke er vores brugere som har misset indlægget og ønsker idéen alligevel.

Jeg vil takke dig fordi du har skrevet ind, og ønsker gerne at du skriver flere idéer.

Du må have en fantastisk uge.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”