forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kassekladden (forslag til beløb)

0
Hej E-Conomic

Når man taster i kassekladden og bruger fordelingsknappen hvor man allerede har udfyldt en skabelon på konto nr. - men mangler kun at taste beløb - så hver gang man trykker med musen i feltet "beløb" så kommer der automatisk nogle forslag frem men det gør at forslagene  "dækker" for de øvrige felter.

Er det ikke noget man kan få ændret ?

Med venlig hilsen

Lene Laursen
spurgt 4 Okt, 2018 i Forslag » Andet af Lenelaursen (600 points)

1 Svar

Hej Lene.

Tak for indlægget. :-)

I forhold til disse beløber/tekster som bliver forslået, så er det faktisk ikke noget vi står for i e-conomic. Disse automatiske forslag bliver gemt via den browser man anvender. En nem måde at slette disse på er ved at slette "Cookies og cache" i ens browser.

Alt efter hvilken browser du har, foregår dette på forskellig vis men hvis du ved hvilken browser du har kan du nemt søge efter en guide til at slette disse oplysninger på google, ellers skal jeg være så behjælpelig med at vise dig hvordan du sletter det hvis du angiver din browser her. :-)

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag!

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Okt, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
Hej Charles

Tusind tak for svar - jeg troede det var e-conomic :)

God dag :-)

Med venlig hilsen

Lene Laursen
Hej igen Lene.

Jamen det er bare så fint at du skriver. Hvis ikke man opsøger informationen, så er det også svært at vide. Hvis du ellers har et forslag eller har brug for hjælp, så skriver du selvfølgeligt bare.

Hav også en fantastisk weekend! :-)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”