Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Advisering - salg på webshoppen

0
Hej,

det kunne være rart med en besked på mail eller sms når der er solgt noget på webshoppen.

Pia fra Frøken Kindrød
lukket
i Forslag » Andet af (150 points)

1 Svar

 
Bedste svar
God dag Pia.

Velkommen til forum og tak for dit indlæg.

Det lyder umiddelbart som en ret god idé. Sommetider kan det være svært at fange når man modtager en ny ordre fra ens webshop i e-conomic.

I forhold til at få en mail, så kan man på nuværende tidspunkt faktisk sætte systemet op til at sende en kopi af ens ordrebekræftelser til ens mail. Dette er selvfølgelig ikke en direkte en "Advarsel" hvis man kan sige det sådan, men hvis ikke du bruger den her besked så kan den findes i webshoppen under "Webshop indstilligner". Her er der et felt der hedder "Kopi skal sendes til" under ordrebekræftelse. På den vis kunne du ihvertfald få systemet til at sende en mail til dig hver gang.

Så vidt denne bruges til noget andet, jamen så må vi da lige kigge på hvordan det skulle fungere. Jeg tænker det ville give bedst mening med en mail. Jeg er ikke helt klar over hvordan det kunne fungere over telefonen, men jeg er bange for det måske kræver mere end bare at oprette funktionen.

Hvad havde du i tankerne at denne advarsel skulle sige, har du noget bestemt ønske i forhold til hvordan det skulle foregå?

Lad mig høre fra dig, så ser vi på muligheden.

Hav en rigtigt god dag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
valgt som bedste svar af
En simpel besked som : TILLYKKE du har en ny ordre.

Den besked ville jeg aldrig blive træt af at få!

Hahahaha! Det ville også bare være fantastisk! :-)

Jeg tog lige en snak med nogen af mine kollegaer omkring denne funktion. Det viste sig faktisk at denne funktion har eksisteret før, men jeg får på fornemmelsen at der aldrig er nogen der har brugt den før. Det viser sig nemlig at vores mobil app "E-conomic salg" faktisk burde have denne funktion. Det står faktisk også på vores guide værktøj "E-copedia" se gerne her.

Derfor har jeg nu sat vores kære udviklere på missionen om at finde ud af hvorfor det ikke fungere. Så forhåbentligt kan jeg vende tilbage med en besked når det virker. Så har jeg da også lært noget nyt. I alt den tid jeg har arbejdet med webshop, har jeg nemlig aldrig nogensinde set denne funktion i aktion, så vi kan da glæde os over at dette nok kommer til at blive "Implementeret" om man kan sige det sådan.

Jeg vender tilbage ligeså snart jeg ved mere men hav en rigtigt god dag! :-)

Hej Pia.

 

Jeg vil lige komme med en lille opdatering, da det er noget tid siden jeg har svaret herinde. På nuværende tidspunkt er vores udvikling stadig på sagen. Jeg kan dog se at den på nuværende tidspunkt er prioriteret lavt, men der bliver kigget på den og jeg kan løbende se at der ihvertfald har været opdateringer.

For et par dage siden blev det slået op at der var en der faktisk har fået den til at virke (Dog med visse indgreb som gik lidt ud over selve appen). Så forhåbentligt kan jeg snart komme med gode nyheder. Jeg vil bare lige skrive så du ved der stadig arbejdes på den.

 

Hav en rigtigt god jul og et fantastisk 2019!