Informizely customer feedback surveys

Indbakke kategorier

0
Hej

Vi har en del underkategorier i vores smart inbox indbakke.

Vi oplever fra tid til anden, at have behov for at rykke rundt i rækkefølgen af disse (ligesom man fx. kender det fra Outlook).

Pt. er det meget besværligt, kunne i lave en måde, hvorpå man kan rykke en mappe op eller ned lidt i stil med den måde, man kan rykke rundt på sine bilag på??

 

Bh Natasja Elm
i Forslag » Andet af (200 points)

1 Svar

Hej Natasja.

Tak for dit indlæg.

Det kommer faktisk som en overraskelse for mig at man ikke kan gøre det. Jeg var enligt sikker på at der var en mulighed for at man kunne rykke rundt på disse kategorier, men det kan jeg da godt se ikke helt er muligt.

Jeg tænker ikke der er nogen grund til at diskutere denne mulighed. På nuværende tidspunkt arbejder vi på vores smart-inbox og disse små detaljer kan gøre en stor forskel, så jeg vil gerne prøve lige at lægge denne her med i bunken.

Hvordan ønsker du det skal foregå i forhold til disse flyt? Tænker du det skal være noget drag and drop, eller gør det ikke så meget hvordan?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Tak for dit svar.

Jeg forestiller mig, at når man holder musen hen over de 3 prikker, hvor der er mulighederne "slet" og "rediger", var der også muligheden "ryk op" og "ryk ned".

 

Bh Natasja
Hej igen Natasja.

 

Jamen det giver da også bare super god mening. Det er den samme måde vi gør det på når vi flytter kassekladder, så det er helt fint at holde os til den samme metode.

Jeg tænker at jeg videregiver denne til vores udviklere til vores næste møde, så de kan få den med i puljen af ønsker til smart-inbox. Du høre fra mig ligeså snart jeg ved mere.

Hav en rigtigt god dag. :-)
Hej

Hvornår forventes denne ændring klar?

Bh Natasja
Hej igen Natasja.

I forhold til dette forslag, så er vi på nuværende tidspunkt i gang med at genoverveje selve inboxen. Jeg har videregivet idéen men det er ikke noget som vil blive implementeret på nuværende tidspunkt. Da jeg ikke har fået en accept på at dette er noget de vil lave, vil jeg sætte denne idé til "Implementeres ikke" egentligt ikke fordi det er 100% sikkert at vi ikke laver det.

Jeg vil komme med en opdatering herpå også når jeg ved mere, men indtil da må jeg gøre dette.

Tak fordi du dog skrev ind, det er altid fantastisk at få foreslag! Hav en rigtigt god December!