Smart inbox note felt

+1

Jeg kunne ønske, at der i smart inbox var både et note felt og et tekst felt.

Vi bruger smart inbox til faktura godkendelse på tværs i huset, når fakturaen er godkendt står det i note feltet. Når jeg overfører fakturaen til kassekladden, bliver noten over skrevet af den forudindstillede tekst på leverandørens konto kort og teksten fra noten ses nu på selve bilaget.

Det er rigtig fint, at noten ses på bilaget, da vi bruger det som dokumentation for godkendelse, men det er dobbelt arbejde, at vi skal sidde og rette tekster på fx 100 leverandører i kassekladden fordi teksten ikke hives med over, men bliver over skrevet.

Jeg foreslår et tekst felt i smart inbox, som hiver den automatiske tekst fra leverandørens kontokort frem og, at note feltet bevares som det er nu sådan, at note teksten står på bilaget, når dette føres i kassekladden og tekst feltet føres med over i kladden.

Ligeledes savner vi muligheden for at kontere en leverandør på flere udgiftskonti direkte i smart inbox, fremfor at holde styr på dem, når de ender i kladden.

 

Vh Natasja 

 

i Forslag » Andet af (200 points)

1 Svar

Hej Natasja.

Mange gange velkommen til forum.

Det er super gode idéer du kommer med. Vi er faktisk på nuværende tidspunkt i gang med at lave et godkendelses system i smart-inboxen, så i forhold til forslaget med noten, må jeg nok sige at det ikke er noget vi får implementeret, da vi forhåbentligt kan give jer et bedre system som gør det muligt at godkende jeres fakturaer.

I forhold til den anden idé omkring at kontere leverandører på flere forskellige udgiftskonti, så er det faktisk sådan på nuværende tidspunkt at vi ønsker at gøre vores smart-inbox til en kassekladde i sig selv. Jeg finder lige ud af hvordan det kommer til at stå til og om vi ikke får en fordelings knap med. Om ikke andet kan jeg da lige pitch den ind, og sige at de meget gerne må tage denne knap med. :-)

For at give en tid, så står vi på nuværende tidspunkt faktisk med en tid inden årets afslutning. Jeg kan ikke love at det bliver her, men på nuværende tidspunkt er det planlagt således i vores udviklings roadmap.

Jeg skal nok holde dig opdateret når jeg ved mere, men håber da at du kan bruge mit svar til noget.

Hav en rigtigt god tirsdag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Tak for svaret, du må meget gerne holde mig opdateret både ift. godkendelsesflow og kontering:)

Bh

Natasja
Hej

Hvor langt er i med godkendelses systemet, hvornår forventes det klar?

Bh Natasja
Hej Natasja, det kan jeg da lige undersøge i dag når vi alligevel har et udvikling møde. :-)

Jeg ved der arbejdes på det lige nu, men jeg har ikke fået nogen bestemt tid. Jeg høre lige hvad deres forventninger er og så høre du fra mig.

Hav en god jul og et godt nytår!
Hej igen Natasja.

 

Indtil videre er det i tale at vi skulle have godkendelses flowet parat inden for Q4 i år. De kunne dog ikke sige mig yderligere da de stadig prøver at finde ud af hvor stort kravet er, og hvad de præcist skal lave.

Jeg må fortsat sige at jeg nok først kan sige mere som vi faktisk nærmer os selve den konkrete udvikling af funktionen. Det undskylder jeg, men jeg holder dig opdateret som jeg selv ved mere.