Informizely customer feedback surveys

Sletning/tilbageførsel af anlægskartotek

0
Vi havde fået oprettet et anlægskartotek med en fejl (manglede afdeling). Dette var det dog ikke muligt at rette, så vi var nødt til at skulle slette anlægskartoteket og oprette det på ny. Men hold da op en lang process at skulle igennem med at 'sælge' anlægskartoteket og en masse frem- og tilbagebogføringer. Det må da kunne gøres nemmere at slette et anlægskartotek - især når der overhovedet ingen afskrivninger er bogført.
i Forslag » Andet af (220 points)

1 Svar

Hej igen SP.

Det er helt korrekt at det på nuværende tidspunkt er en besværlig måde at få tilbageført en afskrivning på.

Jeg kan dog høre at du ihvertfald har styr på selve tilbageførelsen. Den her falder lidt i kategori med muligheden for at fortryde en afslutning af et projekt, som også tvinger en gennem et større "Projekt" i sig selv. Jeg vil faktisk meget gerne prøve at høre vores udvikling omkring hvorfor man ikke har denne mulighed, og om den kan simplificeres på nogen måde.

Havde du eventuelt en måde hvorpå du tænkte denne fortryd mulighed kunne fungere på, en knap et bestemt sted?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Under Regnskab -> Søgning og lister -> Anlægskartotek:
Hvis man forsøger at slette, får man "Du kan ikke slette aktivet. Det er bogført".
Her kunne jeg tænke mig en 'Tilbagefør'-knap. Lige som ved alle andre alm. bogførte posteringer.
Det ville jo klart effektivisere arbejdsgangen i anlægskartotek hvis man gik hen og lavede en fejl. Jeg har også på fornemmelsen at spørgsmålet om at tilbageføre et afskrevet anlæg, er det mest ofte spørgsmål vi modtager i vores support.

Jeg ser derfor mening i at prøve at tage dette forslag med til vores udviklere så vores mindre side moduler også kan blive effektiviseret.

Jeg vil derfor tage dit indlæg med til vores næste udviklermøde og høre hvad de synes om idéen sammen med mit argument for supporten og se om det giver mening for dem at tage med.

Jeg vender tilbage når jeg ved mere og så vil jeg ellers ønske dig en rigtigt god weekend. :-)
Hej SP.

 

Så er jeg tilbage igen. Jeg har haft diskuteret denne sag med vores udviklere og de kan godt se mening i at vi fik lavet en knap til tilbageføring. Idéen er som sådan enligt blevet godkendt. Dog ville de ikke kunne give mig noget tidspunkt på hvornår dette ville blive lavet da vi også har en masse andre gode idéer hvor vi ser et større behov. Derfor må jeg undskylde og sige at denne idé nok ikke blive implementeret lige foreløbigt eller inden for det næste længere stykke tid. Så vidt jeg kan se er der heller ikke planlagt nogen ændringer i vores anlægskartotek, så i stedet for at du skal vente på et svar som jeg nok ikke kan give, så vil jeg hellere på nuværende tidspunkt sætte denne som implementeres ikke.

Hvis der skulle komme noget nyt skal vi selvfølgeligt sørge for at opdatere dit indlæg så du ved besked.

Tak fordi du skrev ind, og sætter fokus på vores anlæg. Jeg håber vi ser flere brugere som anvender de mere avancerede moduler komme herpå, så vi kan få mere feedback på hvad der faktisk ønskes lavet. Hvis der kommer flere brugere som stemmer på disse indlæg, så er jeg sikker på at udviklingen også vil tage mere stilling til dem.

 

Jeg vil ønske dig en god jul og et fantastisk 2019!