Sletning af skabeloner til import af csv-filer

0
I forbindelse med import af data har man mulighed for at oprette forskellige skabeloner for at tilpasse data. Men disse skabeloner kan ikke slettes, og det er meget forvirrende at skulle bladre gennem alle de gamle ubrugelige skabeloner for at finde de få, man skal bruge. Derfor forslag om at gøre det muligt at slette skabeloner.
lukket som en kopi af: Sletning af import-layout
i Forslag » Andet af (220 points)
lukket af

1 Svar

God dag SP.

Velkommen til forum. :-)

Super godt at du kommer med et indlæg omkring sletningen af disse skabeloner. Jeg har faktisk allerede en sag kørende med denne idé .

Du kan finde den her: https://forum.e-conomic.dk/26664/sletning-af-import-layout

Hvis jeg kan bede dig gå ind og stemme den op, så ville det være nemmere for os at se hvor stort behovet er. Du skal vide at jeg allerede har den med til vores næste udviklermøde, men virkelig fedt at du skriver!

Jeg lukker denne tråd ned i forhold til at vi ikke har for mange kørende med den samme sag, men skriv gerne i den anden hvis du fortsat har nogen spørgsmål. Jeg skal nok opdatere dig med nyt når jeg ved mere.

Hav en fantastisk dag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)