Udregning direkte på faktura linien

0

Kan jeg komme med forslag til næste opdatering af e-conomic? Jeg vil meget gerne kunne regne i kassekladden og på fakturalinien - forstået på den måde, at hvis jeg har en pris, og der skal +-*/ inden beløbet skrives i e-conomic, så ville det være smart at man ikke skal bruge lommeregneren først, for derefter at taste. Hvis man kan lave regnestykket direkte, vil det være rigtig smart

i Forslag » Andet af (250 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Lone.

Super godt forslag, det kan du faktisk allerede gøre når du både sidder og laver fakturalinjer med priser, eller andre beløber der skal tastes ind.

Du skal bare gøre ligesom i f.eks. Microsoft Excel. Prøv i et beløb felt at skrive som eksempel =200
*200.

Det vigtige er at du starter din udregning med "=" Ligemed tegnet. Så vil den kunne regne det ud. Prøv at give det et forsøg. Evt. hvis jeg misforstår, så lad mig meget gerne høre fra dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Det var lige det jeg har brug for :-) jeg havde spurgt på Chatten, men her vidste de ikke hvordan det skulle gøres....

Men tak, det hjælper mig meget

 

Lone
Hej igen Lone.

Det er så fint, jeg undskylder at det ikke lige lykkedes at få svar første gang. Jeg er bare glad for vi fandt frem til at løsning.

Hvis du har andre forslag så skal du selvfølgelig være så velkommen til at skrive dem herinde, samt andre spørgsmål til programmet.

Hav en fantastisk Tirsdag! :-)