Informizely customer feedback surveys

Se tidligere priser

0
For os, med graduerede priser efter styk antal, er det helt håbløst, at det ikke er muligt at se hvad kunden har givet for en given vare, fx de sidste mange gange hvor varen er købt i forskelligt styk antal o.s.v.

Vi har nok været lidt forvente med vores tudse gamle system, hvor det var muligt.

Man har kunden i telefonen og skulle gerne kunne svare hurtigt og ikke bladre flere forskellige fakturaer igennem. HÅBER at det vil blive gennemført!
i Forslag » Andet af (130 points)

1 Svar

Hej lmkn.

Jeg vil meget gerne lige forstå din problematik i første omgang. Så det er ud fra den individuelle vare som er købt af en kunde, at du ønsker at se en liste over hvad de har betalt for varen hver gang de har købt den. Forstår jeg det korrekt eller hvordan havde du tænkt dig det skulle foregå?

Lad mig høre fra dig og velkommen til forum. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles,

det har du forstået fuldstændig korrekt :-)
Hej igen.
Det super at høre/læse.
Jeg vil meget gerne høre lidt om hvordan du tænkte denne liste skulle se ud og hvad den skulle vise. Hvis du f.eks. har et eksempel som fra dit gamle program?

Evt. vil jeg meget gerne høre hvilket detaljer der ellers skal med for at gøre det nemmest for dig, og hvor i programmet du tænkte den skulle forekomme.

Jeg ved godt det et svært at at tage stilling til, men jeg håber du kan komme med et eksempel så vi kan starte en dialog, og finde ud af om vi skal have det videre til vores udviklere.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag. :-)
Hvor søren er mit tidligere svar blevet af? Jeg har svaret for længe siden med et indsat klip -af en søgning i vores gamle regnskabsprogram. Det så ikke ud til at blive vist korrekt, men jeg forsøgte at forklare i teksten, hvad det er som vi mangler.

I det gamle regnskab, kunne vi inde i en ordre, gå direkte ud i søgning på tidligere solgt, og søge på vare nr. dato mm. Og så tilbage i ordren igen..Så noget lignende ville være perfekt :-)

Hej, 

Jeg svarer lige for Charles her, da han er så heldig at have ferie. 
Mange tak for at du følger op og forklarer din problemstilling. Jeg ved ikke lige hvor dit tidligere svar er blevet af. Det virker lidt mystisk, hvis det skulle være forsvundet. 

Når det er sagt, så vil jeg komme med en status på, hvad vi gør herfra. Når vi kigger på alle de gode forslag vi får, så er det altid en vurdering, hvilke vi skal arbejde videre med. Vi kan desværre ikke nå dem allesammen og derfor vægter mængden af kunder, som har bakket op, meget. 

I det her tilfælde har dit forslag ikke fået den samme opbakning, som mange af de andre gode forslag vi har under 'overvejes'. Derfor vil vi denne omgang ikke arbejde med forslaget, men i stedet fokusere på de forslag vi har liggende med flest stemmer. 
Du er meget velkommen til at hoppe ind på listen og stemme på dem du gerne så implementeret. På den måde kan du få indflydelse på, hvad vi skal kigge på i fremtiden.

Rigtig god dag :) 

Tak for din opfølgning :-)

Dybt ærgerligt, at det ikke bliver implementeret, jeg orker næsten ikke at skulle omstille til et nyt regnskabsprogram igen. Vores gamle dos baserede regnskabssystem kunne det, så det var egentlig vores forventning, at et nyt og ellers fantastisk program, kunne minimum det samme.

At man ikke kan se hvornår en kunde har købt en given vare i hvilket antal og til hvilken styk pris. Uden at skulle bladre samtlige faktura grundlag igennem, er for os, en kæmpe mangel.
Det er altid irriterende at skifte systemer, hvis de nye ikke fungerer på samme måde som det gamle. Det tror jeg vi allesammen kender til.

Når det er sagt, så håber jeg vi kan overgå dit gamle system på nogle områder selvom vi ikke rammer lige på her. Jeg har fuld forståelse for, at det er en vigtig funktion for dig. Jeg håber så omvendt også, at du har forståelse for, at det måske ikke er en forbedring, der vil skabe ekstra meget værdi for alle vores andre brugere. Du blandt andet kigge under overvejes, som jeg også henviste til i sidste svar og se, at andre forslag er mere efterspurgte af andre brugere :)