Saldobalancer

0

Vi savner muligheden for at udskrive en saldobalance med flere sammenligningskolonner – f.eks. perioden, år til dato, perioden sidste års og år til dato sidste år. 

Også meget gerne en saldobalance med følgende kolonner: årets realiserede tal, årets budgettal og sidste års realiserede tal.

Revisionsselskabet, Hedensted

 

i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej Janne.

Tak fordi du skriver her på forum og velkommen til.

Fint forslag, det kunne godt give mening at have flere sammenlignings muligheder i vores saldobalance. På nuværende tidspunkt kan man kun trække sammenligningerne individuelt.

Dog må jeg sige at vi på nuværende tidspunkt ikke har stor prioritet på vores rapporter. Dette er grundet at vi på nuværende tidspunkt ser på at skifte hele vores rapport system ud. Vi har et datterselskab under Visma vingen som også ejer os. De specialisere i rapporter og overvejer om vi ikke skal bruge deres system i stedet. Det betyder også at vi vil kunne få bedre udtræk, samt grafer mm.

Derfor sætter jeg på nuværende tidspunkt din idé til "Implementeres ikke" dette betyder ikke at vi ikke tager den idé med. Jeg kan på nuværende tidspunkt dog love intet, og i stedet for at lade dig vente i en uspecificeret periode, så vil jeg hellere sige at det ikke sker denne gang. Når vi dog ved hvad der skal ske med vores rapporter skal jeg nok vende tilbage med nyt, og så kan vi evt. diskutere hvordan dette skulle foregå, og hvad du evt. ønsker i vores rapporter.

Jeg vil takke dig for din tid, og jeg er glad for at du skriver ind. Hvis du endeligt har nogle andre forslag som du ønsker implementeret så skriv endeligt ind. Jeg vil ønske dig en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)