Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Delvist leveret - Delvist faktueret.

0
Jeg har rigtig mange ordrer og restordrer i mit lagerstyring - og det sker at jeg "overser" nogle ordrer som er leveret.

Da jeg har en lagermand ansat, så jeg er ikke altid opmærksom på hvilke ordrer der bliver afsendt den dag, så jeg savner en funktion hvor vi kan se forskel på delvist leveret og delvist faktueret.

Fx - jeg kan den 15.9. leverer 7 enheder - og faktuerer dem dagen efter.

den 22.9 får vi 3 retur fra en anden, og lagermanden sender dem til samme kunde som før, de ønsker 12 stks i alt.
Nu står der stadig delvist leveret og delvist faktueret, selvom vi faktisk har leveret 7+3 og kun faktueret for 7.

Her savner jeg en "farvekode" som viser at alt er ok, delvist og delvist er det samme. hvis der er difference mellem hvad der er leveret og hvad der er faktueret, så fremhæves ordren med en farve, eller vi kunne bruge procenter, 50% leveret 30% faktueret.

Bedste hilsner

Bo
i Forslag » Andet af (160 points)

1 Svar

Hej Bo.

Mange tak for indlægget og velkommen til e-conomics forum.

Okay, jeg tror jeg har forstået din problematik. Selve kernen af problematikken, kommer så vidt jeg kan forstå af at, der kan ske differencer i hvad ud har faktureret, og hvad der er leveret. Du ønsker på en nem måde at kunne se om levering og fakturering går op eller ej.

Jeg håber at jeg har forstået dette korrekt, jeg kan godt lide idéen med at man f.eks. kunne gøre det med en farvekode som eksempel. Jeg har faktisk ikke hørt dette behov før, så jeg vil egentligt gerne se hvor stort behovet er for at man kan se forskellen.

Derfor vil jeg meget gerne lige høre om du ellers har nogen tilføjelser til hvordan det skulle foregå, jeg vil også gerne høre andre brugeres mening, så derfor vil jeg også lade dette indlæg lægge i en 14 dages. Så vil jeg tage stilling til om vi skal implementere løsningen. Det er nemlig altid et spørgsmål om prioritering, og vi håber selvfølgeligt på at de implementeringer vi laver, gavner så mange brugere som muligt.

Hav en rigtigt god dag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
God dag Bo.

 

Så er jeg tilbage igen. Nu har jeg ikke lige hørt fra dig igen, men jeg vil egentligt gerne informere dig om at jeg gerne vil medtage din idé. Jeg er ikke sikker på hvordan det skal foregå, men da vi alligevel står til at skulle dykke ned i vores lager modul i Q1 2019, vil jeg lige prøve at snakke med vores udviklere omkring hvordan vi kan simplificere vores leverings styring, da jeg faktisk godt kan se der kan være et besvær her.

Jeg tager derfor dit forslag med til vores udviklere, og så høre du fra mig når jeg ved yderligere. Hvis du ellers har nogen indvendinger, så lad mig endeligt høre fra dig.

Hav en fantastisk Onsdag. :-)
God fredag morgen Bo.

 

Jeg er tilbage med nyt omkring denne idé med at gøre det mere gennemsigtigt at se hvad der er leveret, hvad der er faktureret og om der i så fald er en difference.

Som sådan har vores udvikling godtaget idéen og kan godt se meningen i den. Dog har de ikke kunne give mig et tidsrum hvori de ville kunne lave det, så selvom idéen nu er i deres "Idébank" så bliver jeg nok nød til at sige at dette forslag ikke implementeres for nu. Dette kommer på baggrund af at jeg simpelthen ikke kan fortælle dig hvornår det kommer  til at ske, og i stedet for at du i så fald skal sidde og vente i en evighed, så vil jeg hellere sige nej for nu.

Jeg sætter derfor dette indlæg som "Implementeres ikke" men jeg lader det stå åbent for at andre brugere kan stemme det op. Hvis vi ser et større behov senere hen, så må vi presse på med at få det implementeret.

Jeg vil dog sige tusind tak for dit indlæg og ønske dig et fantastisk december.