Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sletning af import-layout

+2
Forslag:

Opret en funktion, hvor du kan slette de layouts, der er oprettet på import af csv-filer i  finansposteringer og bankfiler.

Vi håndterer mange forskellige kunders bogføring og her bruger vi forskellige skabeloner til indlæsning af deres filer. Da ikke alle kunder har den samme opsætning på de filer vi modtager.

Hvis kunden skifter til et andet system eller skifter revisor eller bogholder, ligger deres layout stadig i oversigten. De må gerne kunne slettes.
i Forslag » Andet af (140 points)
opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Mathilde.

Mange tak for dit indlæg og velkommen til forum.

I forhold til dit forslag, er det faktisk et vi har haft i gennem flere gange. Den er dog ikke blevet taget med til teknikken de sidste par gange, grundet at vi simpelthen har så mange andre ting vi ønsker at lave. Det er lidt en sag omkring at prioritere. Jeg tænker at siden jeg efterhånden har set den så ofte som jeg nu har, at jeg da vil give den chancen for at blive taget med.

Hvordan tænker du det skulle foregå, ønsker du et slet knap under selve import vinduet, eller hvad havde du i tankerne?

Lad mig høre fra dig, så finder vi da lige ud af hvordan vi skal foreslå det til udviklingen.

Hav en rigtigt god dag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Det er fint med en knap under import til sletning.

Men ellers er det også fint, hvis det kan sættes op på samme måde som fordelingsskabelonerne. Hvor der er et kryds du kan trykke på, når du skal vælge, hvilket layout du vil anvende.

Bare muligheden for at slette eksisterende layouts er der.

 

Mvh. Mathilde
Hej igen Mathilde.

Helt fint, jeg prøver at høre vores teknik ad til vores næste udviklermøde. Du høre fra mig ligeså snart jeg ved mere. Så prøver vi lige at diskutere en løsning herinde.

Hav en rigtigt god dag! :-)
God dag Mathilde.

Så er jeg tilbage igen med nyt.

Jeg må allerede starte med at undskylde og sige dette ikke bliver implementeret for denne gang. Vi kan rigtigt godt se mening i at man burde kunne slette disse import skabeloner, men i forhold til at man fortsat kan arbejde i programmet og det ikke gør skade, samt at det er en ret så gammel kode som vi ønsker at lave om på for at friske vores import op, så vil vi ikke gå videre med denne idé for nu.

Den er dog medtaget i forhold til at vi nok kommer til at arbejde med vores import på et tidspunkt. Jeg har dog heller ikke en timeline her, så derfor er det bedre at sige at det ikke implementeres end at love noget som måske kan tage længere tid end vi har tid til at holde øje med.

Jeg vil dog takke dig for dit indlæg og ønske dig en fantastisk dag!

Hej Mathilde,

Det er nu muligt at slette dine importskabeloner. Du kan gøre det samme sted, som du laver din import.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)