Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rabat forsvinder under tilbud

0
Hej

Vi laver tit tilbud til kunder hvor det ikke bliver til noget salg, derfor opretter vi ikke alle kunder, men bruger bare en "kontantkunde", når kunden så bestiller så bliver de oprettet i systemet.

Så vi bruger det samme tilbud, ændre blot fra "kontantkunde" til den rigtige kunde, men når vi gør dette, så forsvinder den rabat vi har haft givet kunden i tilbudet.

Det skal det jo ikke - kunden skal selvfølgelig have det han er blevet tilbud - hvordan kan man ændre dette?

MVH

Flexair A/S

Lina
i Spørgsmål » Andet af (350 points)

1 Svar

Hej Lina.

Rigtigt godt spørgsmål.

I forhold til selve denne rabat som der ligger på tilbuddet, så er det en rigtigt god måde du håndtere disse tilbud på. Dog så er det korrekt at den sletter rabat procenten når først du skifter kunden. Dette sker grundet at man sætte en rabat procent på kunden under oprettelsen. Hvis den f.eks. står på 20% under kunder -> Kunder -> Søg på kunden -> Rediger kunden -> Øvrigt -> Rabat". Så vil tilbuddet samlet får 20% i rabat på hele tilbuddet.

Så hvis det er en fast rabat på hele tilbuddet, så kunne en løsning være at man satte procenten op på kunden. Ellers er løsningen at man individuelt skriver rabat procenten på hver en linje på tilbuddet.

Jeg håber det giver mening, ellers så sig endeligt til. Så skal jeg prøve at uddybe.

Hav en fantastisk uge!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (13.8k points)