Informizely customer feedback surveys

Kopiere flere faktura på en gang

+2
Et stort ønske.

Hvis man går i arkiv under fanebladet faktura og søger sidste måneds faktura ud (for mit vedkommende ca. 50 stk.), mangler jeg en knap.

Jeg har meget brug for at kunne kopiere alle som faktura på en gang. Som det er p.t. kan jeg kun kopiere 1 ad gangen. En meget tidskrævende opgave.

Der er en knap Vis valgte og så tænker jeg, at det måske ikke kunne være så svært at lave en knap kopier valgte.

Ihvertfald et KÆMPE ønske herfra.
i Forslag » Andet af (380 points)
status opdateret af

17 Svar

Ja, jeg tror faktisk også jeg ville betale for abonnement-modulet, hvis det modul indeholdt sådan en kopier valgte fakturaer-knap. Men jeg ville føle det var molbo, hvis knappen blev integreret i abonnementmodulet, men ikke i standarden, for så ville jeg kun kunne benytte muligheden hos én kunde.

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

Forslag af (15.8k points)
Hej Steffen E.

Ærgeligt at debatten / interessen er gået i stå.

Jeg får jo næsten hele tiden tilsendt info-mail fra e-conomic om nye tiltag, funktioner osv. Og hvis der er noget der kan bringe mit humør i kog, så er det denne bemærkning, som jeg lige har klippet ud af sidst modtagne info-mail:

[color=#FF0000:io5vt3dj]Fordi vi er så glade for vores kunder, navnlig dig, har vi besluttet at give dig den til en særlig fordelagtig pris. Den koster gratis.[/color:io5vt3dj]

Når I er så glade for jeres kunder, navnlig mig, så vær sød at gøre noget der kan hjælpe mig i hverdagen med e-conomic............ jeg vil oven i købet betale for det.
Forslag af (380 points)


Hej BMN,

Interessen er absolut ikke gået i stå. Forslag vel altid blive seriøst, og jo flere der kommenterer/ønsker på dem - jo mere har vi at arbejde ud fra. Fra der er interesse til et forslag kan der være langt til en rent faktisk implementering af netop dette. Der vil jeg henvise til nedenstående.

Tak for dit forslag, som vi har lagt ind i vores forslagsdatabase. Det er dog (desværre for dig) ikke det samme som at det gennemføres.

Hvorfor ikke?.
Fordi vi skal tænke os om. Vi har erfaring for at alle funktioner har mindst to sider. En funktion som den af dig foreslået er helt sikkert en fordel for dig, men for andre vil måske slet ikke have fordel af denne - men af en anden funktion.

Er det syltekrukken?
Det er bestemt ikke meningen at gode forslag skal syltes, men vi er usikre på dette konkrete forslag. Hvorfor der er flere kunder der skal sige noget positivt herom


<em>Hertil</em>  kan det jo så siges at i ikke ser ud til i er de eneste der netop søger denne funktion. Se evt. dette link som beskriver nogenlunde samme problematik - http://forum.e-conomic.dk/forbedringsforslag-til-conomic/gruppe-faktura-t286.html

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej e-conomic.

Ja så er der gået 5 måneder og jeg har desværre intet nyt hørt ej heller læst. Jeg mangler i den grad knappen kopier valgte som faktura.

Jeg tror ikke jeg er den eneste af alle jeres kunder der kunne bruge dette. Der er bare alt for mange der ikke kender / gider,  at sidde og skrive deres ønsker i e-conomic forum.

vh Birgit N.
Forslag af (380 points)
Hej Birgit,
At du ikke har hørt noget skal jeg beklage. Men hvis jeg kan læse indenad så kan du anvende abonnementsmodulet. Du kan på hver debitor angive en særpris. Det skal du således blot gøre inden abonnementet køres.
Om du korrigerer en kopieret faktura eller en korrigerer særpris på en debitor før fakturering, synes for den uvidende (mig) næsten det samme eller  .

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.0k points)
Hej e-conomic.

Ja nu er der så gået 1½ år mere siden sidst jeg skrev, og jeg kæmper stadig med at sidde og kopiere alle mine faktura enkeltvis. [color=#FF0000:3cva1gqg]Jeg mangler i den grad knappen kopier valgte som faktura.[/color:3cva1gqg]Således at jeg kan markere alle faktura for sidste måned og derefter trykke : kopier valgte som faktura.

Med så kloge mennesker som I vel alt andet end lige må være, kan jeg simpelthen ikke forstå hvad problemet er i at lave denne funktion.

Jeg føler i den grad at mit lille ønske ligger nederst i syltekrukken og ingen gider interessere sig for det.
Irriterende når man egentlig er glad for systemet ellers, at man bliver nødt til at overveje andre leverandører, fordi mængden af fakturaen, heldigvis, vokser, men pga. man ikke har denne funktion bliver arbejdsbyrden for stor.

Jeg har kunne læse mig frem igennem andre indlæg i Forum at andre faktisk også kunne bruge dette - for abonnementsmodulet dur ikke til det vi ønsker.
Forslag af (380 points)
Jeg ved det er en lidt gammel tråd - men jeg savner også denne funktion.. Så derfor et lidt sen stemme fra mig!
Forslag af (510 points)

Hej Tina

Vi har faktisk lavet en app som kan løse denne problematik.

Der vil være mulighed for at ændre på varelinjerne i fakturaen inden du indlæser den som en ordre eller igangværende faktura.

Vi har lavet en lille video om hvordan appen fungere på vores hjemmeside: http://itnvision.dk/e-conomic-loesninger/business-intelligence - Gentagnede ordre i højre spalte.

Du er meget velkommen til at tage kontakt på mhp@itnvision.dk hvis du ønsker at afprøvet appen. :)

Mvh

Morten