Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Gentagende kunder i webshop

0
Vi har heldigvis en del kunder der vælger at komme igen i vores webshop – og hurra for det…

Men det er lidt træls at det som oftest ender ud i at der bliver oprettet en ny konto i economic hver gang de har shoppet.

Vi handler BtoB, ikke at det ændre på problemet, men det betyder at vi ofte har brug for at kunne tjekke hvad en given kunde har købt i gennem tiden – og det er MEGA bøvlet når man skal rode 3, 4 elle 5 forskellige konti igennem fordi der bliver oprettet en ny hver gang de lægger en ordre.

Jeg kan ikke helt gennemskue hvornår det sker, eller rettere hvilke kriterier economic kigger efter for at vurdere om det er en ny eller en eksisterende kunde, men uanset, så virker det ikke…

Ku’ man ikke f.eks. benytte CVR når nu vi i vores webshop opsætning jo alligevel har valgt at det er et obligatorisk felt…

ELLER ENDNU SMARTERE – at kunden kunne vælge at gemme sine oplysninger. Det ville også være en fed service at de ikke skal bruge tid på at skrive alle deres oplysninger fra bunden hver gang de handler – og på den måde undgår man jo også at de nogen gange skriver et andet telefonnummer, firmanavn med småt, eller glemmer ApS, A/S, eller hvad det nu er der er grund til at systemet ikke kan genkende dem.
i Forslag » Andet af (3.4k points)

1 Svar

God dag Helge.

Jeg har hørt den her en del gange over de gange jeg har haft folk i gennem via vores support kanaler.

På nuværende tidspunkt tager systemet udgangspunkt i "Kundenavn og E-mail" så vidt kunderne skriver det korrekt, skulle den meget gerne anvende den samme kunde. Vi kigger på nuværende tidspunkt faktisk på at lave et nyt login system som skulle gøre det muligt for kunderne at lave deres eget login. På denne vis ville vi kunne gemme kundens oplysninger for dem, og sørge for at den ikke opretter flere kunder. Vi kunne godt sætte valideringen til også at køre via CPR. nummer. Dog hvis kunden ikke bruger har et CPR nummer, eller hvis der er flere kunder under det samme firma, så ville man stadig opleve at flere kunder på dette nummer. Hvis de ikke har et CVR nummer, hvad skulle systemet så tage udgangspunkt i istedet? Vi har generelt svært ved at ramme plet ligemeget hvor mange ting vi tager udgangspunkt i, da den mindste tastefejl kan betyde en ny kunde.

Vi kan ikke styre om kunderne gemmer deres informationer. Vi ville have meget svært ved at validere om det er den samme kunde. Kundernes browsere kunne godt gemme indtastede data som de ønsker, men hvis de f.eks. sletter deres cookies/cache så ville disse gemte informationer også blive slettet. Hvis de også bestiller det fra en anden computer er historien godt den samme.

Hvis vi dog får lavet dette login system, ville kunderne på denne vis kunne skabe deres egen validering som gør at du ikke længere ville opleve dobbelte kunder.

Derfor vil jeg på nuværende tidspunkt sætte denne idé til "Implementeres ikke". Jeg synes idéen er rigtigt god og håber selv på at de følger hvad der er planlagt, men jeg vil ikke love noget.

I forhold til vores udvikler holds roadmap står det til Q2 2019. Det er det bedste jeg kan sige på nuværende tidspunkt. Når vi kommer hertil, skal jeg nok sørge for at holde dig opdateret omkring denne funktionalitet. Jeg krydser dog fingre for at dette implementeres da der giver så meget god mening, og nærmest alle webshops bruger login validering før man køber fra dem så vidt jeg oplever det når jeg selv handler online.

Jeg håber mit svar giver mening, og hvis du har nogen input som kom endeligt med dem her.

Hav en fantastisk dag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles,

Det lyder rigtigt fint... helt sikkert en meget bedre løsning med et forbedret log-in system... det vil løse mange problemer med et slag...

Vi håber det bedste...

En super dag til dig også, :-)