Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Projekter og kladde

+3
Hej

Hvor ville det være fantastisk, hvis man i kassekladden kunne se hvilket projekt man er ved at bogføre på…

Når man tænder for afdelingsmodulet til kr. 49, - pr måned, så udvides kassekladden med en kolonne, der viser hvilken afdeling man har knyttet posteringen til. Det er jo funktionelt og logisk at arbejde med.

Når man tænder for projektmodulet kr. 149 pr. måned, så famler man rundt i blinde og skal åben hver enkelt postering for at se hvilket projekt, den er knyttet til.  

En sådan lillebitte udvidelse må da være mulig.. ?

Med venlig hilsen

Gitte Randløv
i Forslag » Andet af (330 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

God dag Gitte.

Tak fordi du skriver her på forum.

Det er helt korrekt at når du sidder i kassekladden så er der ikke noget felt som viser projekt. Det er ude i selve kassekladde billede at du ønsker den skal vise projektnummeret. Forstår jeg det korrekt?

For så tænker jeg da at dette er noget som jeg gerne vil tage med til udviklerne.

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk weekend. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Ja, det er korrekt. I kassekladden og på samme måde som man kan se hvis en postering er tilknyttet til en afdeling.

Tak og mvh. Gitte

Hej Gitte.

Det giver rigtigt god mening. Vi har faktisk haft denne oppe og vende et par gange, men desværre er den ikke blevet bragt videre ud i livet. Grunden til dette er at vi på nuværende tidspunkt ikke har plads til at få dette felt med ud i kassekladden. 

Du kan dog faktisk se om der er projekt på i din kassekladde hvis du går ind under "Det orange tandhjul oppe til højre -> Alle indstillinger -> Eksporter data til venstre -> Download lister enkeltvis -> Træk den liste som hedder kassekladde.csv". Så vil du faktisk få en liste hvori dette kan ses.

Det er den muligvis vi har for at se om der er projekt på de nuværende posteringer.

Min kollega Polk kommer også med en god forklaring her.

Derfor bliver det ikke dengang at vi opretter denne nye fane. Jeg ved dog at det er et stigende behov, og jeg håber lidt at hvis jeg ser et hul i vores roadmap i forhold til at arbejde med vores kassekladde, at jeg kan snige dette forslag med.

Jeg vil dog takke dig for at du skrev her på forum. Jeg håber virkelig at du vil dele flere idéer så vi kan bygge vores system op så det dækker flest mulige behov.

Hav en rigtigt god dag! :-)

Taaaaak - nu skete det jo!
Hej Gitte,

Ja, der er herligt. Efter nærmere overvejelse er det nu blevet gennemført. :-)

God dag herfra. :-)