Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tvungen projektnr. ved fakturering

0
Hej

Jeg vil foreslå man kan vælge tvungen projektnummer på fakturaer, således der ikke kan bogføres/faktureres uden det er udfyldt.

Vi oplever gang på gang vi glemmer at få det tastet og sidder så efterfølgende og krediterer/fakturerer igen.

Måske andre har samme udfordring.

Vh Camilla
i Forslag » Andet af (160 points)

1 Svar

God dag Camilla.

Mange tak for dit indlæg her på forum.

Hvordan tænker du det skulle foregå, ville det være noget der skulle sættes op på f.eks. en debitor, hvori du ville kunne påtvinge at denne kunde altid skal have et projektnummer på, eller hvordan tænker du det skulle fungere? :-)

Lad mig høre fra dig.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

For vores vedkommende gælder det alle debitorer, så jeg behøver ikke at kunne vælge pr. debitor, men det kunne måske være aktuelt for andre?

Men for os skulle det være standard, præcis som vi har tvungen afdeling når vi skal fakturere.

Vh Camilla
Hej igen Camilla.

Okay, så det ville konsekvent være alle jeres debitorer hvor der skulle pålægges et projekt. Det kunne være et flueben man satte det gjorde at man altid skulle vælge et projekt.

Det giver ihvertfald fin mening, og det ville skabe en sikkerhed for jer som gjorde at i ikke ville skulle bogføre på ny. Jeg vil meget gerne se hvor stort et behov der er for at få muligheden for at påtvinge projektnummeret på en faktura. Så jeg lader dette opslag lægge i en 14 dages tid for at se hvor mange andre der ellers kunne bruge dette, og for at skabe en diskussion.

Du må have en fantastisk dag Camilla! :-)
Hej Camilla

Undskyld, at jeg blander mig, men jeg har flyttet rundt på felterne i kassekladden, sådan at projekt står forrest.

Det har hjulpet mig den gang jeg stod i din situation. :-)

Håber, at det kan hjælpe - ellers undskyld forstyrrelsen.

Vh Helle A

God dag Camilla.

Så er jeg tilbage igen med nyt.

I forhold til din problemstilling har vi faktisk haft den oppe til diskussion før, så derfor må jeg undskylde at sige at det ikke bliver implementeret denne gang.

Min kollega Laurids har faktisk kommet med en løsning på problemstillingen fra et tidligere indlæg. 

Læs meget gerne hans svar på et tilsvarende spørgsmål her.
 

Han nævner her at du kan oprette fakturaen direkte i gennem projektmodulet. Hvis du gør det undgår du helt at skulle sætte projektnummer på, hvis bare fakturaen laves her i gennem først.

Jeg håber det kan hjælpe dig afsted med at undgå at der sker fejl, jeg må undskylde at det ikke bliver implementeret for denne gang, men jeg håber at du fortsat vil komme med forslag her på forum. Hvis vi kommer til at have en projekt omvæltning på et tidspunkt, skal jeg nok sørge for at vores udviklere ved besked om at der også er et ønske i denne funktion.

Jeg vil ønske dig en fantastisk dag og igen, tak!