Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk Kontoudtog

0
Jeg ville syntes det var en gave hvis man kunne vælge de kunder der skulle have et kontoudtog hver måned og så få dem sendt automatisk. Vi bruger lang tid på at skulle sende dem manuelt hver måned. Er det noget man ville kunne før ud i livet?
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

God dag 1081997.

Mange tak for indlægget.

Hvorfor ønsker du at den automatisk skal sende et kontoudtog? Det kan hurtigt blive rigtigt mange mails der skal sendes afsted. I selve programmet er det også ret så simpelt at sende kontoudtog afsted. Hvis du går ind under "Salg -> Kunder -> Kundekontokort -> Søg på den periode du ønsker at forsende -> Tryk på vælg alle og send valgte" så kan du hurtigt sende alle kontoudtog afsted, og på samme tid sikrer dig at du ikke sender noget forkert.

Evt. hvis du ønsker det skal sendes automatisk, så kan vores rykker partnere muligvis hjælpe. Prøv gerne at høre dem ad.

Jeg vil selvfølgeligt gerne se på muligheden for at implementere dette, men jeg vil gerne vide hvordan du sender dem på nuværende tidspunkt, så jeg kan forstå jeres arbejdsprocess og forstå hvor tidsbrugen ligger henne.

Lad mig høre fra dig, så ser vi på det. :-)

 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Det gør jeg fordi vi har mange af de samme kunder der ønsker kontoudtog fast hver måned.Det ville være smart hvis man kunne vælge dem evt. med et flueben, og de så automatisk blev sendt hver måned. Så er det kun de udvalgte og ikke også privat kunder der får dem (eller de skal vælges fra). Det andet vil jo gøre at alle kunder modtager et kontoudtog, det vil være tosset. Som det er nu, vælger vi hver kunde, enkeltvis, og så afsender vi kontoudtoget til dem over den valgte periode.
Hej igen.

Tak for dit svar.

Man kunne evt. sætte alle de kunder som skulle have kontoudtoget ind i en kundegruppe for dem selv. Så kan man altid søge den specifikke kundegruppe op og så ville det kun være de kunder som ligger i denne kundegruppe være de eneste som blev søgt op.

Det selvfølgeligt en mulighed for at man nemt selv kan gøre det, men i forhold til selve casen skal vi selvfølgeligt se på den. Jeg vil lige lade den ligge i 2 uger. Dette er for at andre brugere også har en mulighed for at blive hørt, og for at vise hvor stort behovet er for at få sendt kontoudtogene ud automatisk.

Hvis du har nogen spørgsmål, så skal du endeligt bare skrive. Så er jeg klar på at besvare alt.

Hav en fantastisk uge.
Ja det er måske en mulighed, spørgsmålet er bare om det kommer til at generer vores rykkersystem som også køre i kundegrupper med hvem der skal rykkes og ikke skal.
Det kommer an på hvordan jeres rykkersystem trækker på nuværende tidspunkt. Kan det automatiske rykkersystem i har på nuværende tidspunkt ikke genere kontoudtog og sende dem pr. automatik?

Ellers så er det bare at lægge de rigtige kunder, i den rette kundegruppe. Så skulle man meget gerne kunne sætte rykkersystemet op så det trækker fra begge kundegrupper.

Bare en idé, men det ved integrations partneren nok bedre end jeg. Hvad har du evt. hørt fra dem?

Hav en god dag. :-)
De sender kun til dem der tidligere er blevet rykket....

Vi må forsøge os på den måde og snakke med vores rykker partner, vi har kun hørt fra dem at de kun sender til dem der er blevet rykket før.

Det andet er dog stadig et ønske ;-)
Hej igen. :-)

Selvfølgeligt - Jeg vil se hvor stort kravet er for dette ønske. Vi har aldrig haft et system i e-conomic som automatisk står for forsendelser, så jeg er lidt spændt om dette er noget de vil tage imod i udviklingen, skulle det være et stort ønske.

Jeg tænker at det ihvertfald burde være muligt at gøre det på den måde som jeg beskrev, da vi principielt på den vis, skaber en liste over dem der skal have forsendelsen. Så kan man hurtigt trække en hel liste, og straks sende til alle de kunder som ligger i denne kundegruppe uden noget bøvl.

Lad os se på hvor stort behovet er. Så vender jeg tilbage igen efter lidt tid, så andre brugere kan give en stemme og så på behovet.

Hav en rigtigt god dag. :-)

God dag.

Så er jeg tilbage igen, jeg håber i første omgang at du muligvis har fundet en løsning sammen med din rykker partner, det ville være fantastisk.

Jeg må undskylde og sige at det ikke bliver et forslag vi kommer til at fortsætte med. Vi har en del forslag som vi på nuværende tidspunkt overvejer at tage med, hvor vi ser et større behov.

Du kan finde vores liste over overvejede forslag her.

Jeg håber dog at du fortsat vil komme med forslag her på forum. Jeg er aldrig glad for at sige nej til et forslag, men desværre er det lidt en prioritering sag, så vi ønsker helst at ramme den største kundegruppe muligt med de nye tiltag der kommer i gennem her.

Jeg vil dog ønske dig en fantastisk dag og tak for dit opslag!