Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udtræk med mailadresser

0
Hej

Jeg har brug for at man kan lave et udtræk på et bestemt varenummer, der viser navn, telefonnummer og mailadresse på de kunder der har købt varen.

På den måde kan man nemt lave en specifik mail til den kundegruppe. Det kunne være en vare der var problemer med, et godt tilbud på et tilhørende produkt, en mail med et program hvis varenummeret var billetsalg og meget mere..
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej IHH. 

Velkommen her på forum. :-)

Okay, så det du ønsker er en liste som viser hvilket kunder der har købt f.eks. en bestemt vare samt kundernes informationer?

Det kan være vores partner "report123" faktisk ville kunne gøre dette for jer lige direkte, så måske prøv at give dem et kig også hvis de virker.

Lad mig lige høre fra dig om jeg har forstået din problemstilling korrekt, eller om der er noget mere jeg skal vide i første omgang.

Hav en fantastisk weekend! :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej IHH.

Da jeg ikke har hørt fra dig, vil jeg sætte dette indlæg til "Implementeres ikke".

Hav en god dag. :-)