Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Brutto Indtægter og Udgifter i tal på HJEM siden

0
Er det muligt at se virksomhedens overordnede Intægter og Udgifter når man logger på?
Hilsen

Anders
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Anders.. :-)

Jeg kan faktisk allerede sige nu, at det er planlagt at vi på hjem fanen planlægger at lave kurver som skal vise indtægter og udgifter sammenlignet med hinanden, samt muligheden for at se hvad ens indtægter/udgifter er gået til.

Jeg ved dog at det først er omkring Q2 2019, hvori det står i forhold til vores roadmap, men vid at det på nuværende tidspunkt ligger i vores planlægning.

Hvis du har nogle bestemte ønsker til hvordan den skal vise disse tal, så lad mig endeligt høre fra dig. Så kan jeg altid give feedbacken videre til udviklingen.

Hav en fantastisk tirsdag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)