forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart Inbox - manglende felter

0
Hej,

Det vil være super, hvis felterne til projekter bliver ført med over, når der scannes bilag via smartbox. Herved vil man kunne færdiggøre bogføringen af posteringen i smartbox, og slippe for først at oprette posteringen og herefter skulle ind i kladden og oprette bilaget som et projekt, hvilket resulterer i at tidsbesparelsen forsvinder.

Håber I vil tage det med :)

Med venlig hilsen

Louise Abkjer

Baker Tilly
spurgt 14 Sep, 2018 i Forslag » Andet af LAB (120 points)

1 Svar

God dag Louise.

Mange tak for dit indlæg, jeg er glad for at høre at du viser interesse i inboxen. Jeg vil allerede nu sige at det faktisk er planlagt at vi også får de andre manglende felter fra kassekladden ind i smart-inbox. Lige nu planlægger vi bare hvordan vi kan gøre det bedst for jer som brugere, i forhold til plads forbrug, og funktionalitet.

Så jeg kan sige at det er på vej og at det på nuværende tidspunkt bare er et spørgsmål om design og planlægning og jeg ved at det er noget de vil se på inden for året. I forhold til implementeringen kan jeg dog ikke give nogen tid.

Du skal ihvertfald vide at det er på vej og at jeg nok skal komme med en update når jeg ved yderligere. Hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 17 Sep, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”