Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Proformafaktura

0
Jeg har ofte brug for at lave en proformafaktura, for at få varene igennem tolden ved eksport. Ifølge e-conomic skal den laves ved at oprette et tilbud (den er der ikke beløb på, og kan derfor ikke anvendes) eller ordre og så ændre navnet til Proformafaktura.

Det er meget besværlig når man ofte skal lave en proformafaktura.

Kunne man ikke løse dette, ved at lave en "pind" under fakturering, der hedder Proformafaktura, så man ikke gang på gang skal ændre layout?
i Forslag » Andet af (300 points)

1 Svar

Hej Kiki.

Mange tak for dit indlæg.

Det lyder til du allerede er bekendt med vores måde at lave proformafaktura i e-conomic. Det er nemlig helt korrekt at vi plejer at anvende tilbud/ordre til at lave dem da man i så fald kunne kalde bilagene Proformafaktura. Jeg kan dog forstå der ikke kommer beløb med på dit tilbud? Det kommer enligt an på hvordan du har sat din tilbudsskabelon op, som standard med e-conomics skabeloner ville den tage beløb med.

Se gerne denne guide som viser hvordan det kunne sættes op.

Du skal selvfølgeligt også være velkommen til at kontakte vores support, hvor vi med glæde vil hjælpe med at sætte det op. Giv det gerne et forsøg da det er ret så nemt, og ligeså snart man har sat det op, så er det faktisk bare at bede den om at skifte til proformafaktura når man lige skal bruge den.

Jeg synes selvfølgeligt også vi skal tage højde for dit forslag. Bare lige så jeg er sikker at jeg forstår hvad du mener, så ønsker du enligt en mulighed for under selve fakturaoprettelsen, at kunne vælge at sende som proformafaktura, eller at konvertere en faktura til en proformafaktura?

Lad mig gerne høre hvordan du havde tænkt at det skulle foregå?

Jeg tænker jeg vil lade opslaget ligge i en 14 dages tid. Jeg ønsker gerne at se på hvor stort behovet er for denne mulighed, da vi på nuværende tidspunkt godt kan oprette proforma fakturaer ved at snyde lidt i programmet. 

Hav en rigtigt god dag! :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

Hej igen Kiki.

Så er jeg tilbage med en opdatering. Jeg vil allerede starte med at sige at vi ikke får implementeret denne idé. Det kommer på baggrund af at vi har mange andre forslag som på nuværende tidspunkt er blevet stemt med større behov, om dem vil vi gerne prioritere. 

Du kan finde vores liste af disse forslag lige her.

På nuværende tidspunkt kan man stadig lave en "Løsning" i programmet som vil virke som man ønsker, så derfor synes jeg også det giver mening at prøve at ramme nogen af de behov som ikke allerede kan dækkes.

Jeg vil derfor undskylde, og sige at det ikke bliver i denne omgang. Jeg vil dog takke dig fordi du skrev her på forum, hvis du endeligt får andre idéer eller du har ønsker, så tøv ikke med at skrive her igen.

Hav en rigtigt god uge!