Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




BAnkafstemning i VALUTA

+4
Det må snart komme, at man kan importere bankposter i f.eks. NOK og så hente sine posteringer i NOK, og dermed afstemme lige så fantastisk som i DKK.

det er en af de meste tidsbesparende funktioner i E-conomic overhovedet.

Please... :-/....

 

mvh Ted Hansen
i Forslag » Andet af (1.4k points)

1 Svar

Hej Ted.

Tak fordi du skriver her på forum.

Avv... Ja det er også en problemstilling som jeg høre tit. Vi har faktisk lige foretaget en større ændring i bankafstemningen hvor vi ønskede at gøre det muligt at arbejde med valuta i bankafstemningen. Desværre gik det ikke som vi ønskede, da vi fandt større besvær i at få funktionen til at virke. Vi håber lidt på at det måske kunne blive lavet her til Q4, men indtil videre er det blevet skubbet til en dato jeg desværre ikke kan give på nuværende tidspunkt.

Så på nuværende tidspunkt kan jeg ikke sige at det bliver implementeret, men ihvertfald at vi har det i tankerne og ønsker at det generelt skal virke med valuta.

Jeg undskylder at jeg ikke kan sige mere på nuværende tidspunkt, og dette er en efterspurgt funktion som vi forhåbentligt kan knække koden med at få oprettet.

Hav en god dag!

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Nu er der så gået et par år, skal vi se at få det fixet??? :-)