forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Afdelings navn og nummer på resultatopgørelser og balancer rapporter

+1
Hver måned trækker jeg rapporter på de forskellige afdelinger, typisk resultatopgørelse men og saldobalancer.

Når jeg har lavet en PDF fil af de enkelte afdelinger er der ingen der umiddelbart kan se, hvilken afdeling rapporten dække kun ved et nær studie.

Det ville være en stor hjælp hvis der i overskriften efter f.eks ordet resultatopgørelse også fremgik at den dække afdeling 3 navn.

Enten som en ekstra overskrift eller som en del af linien der siger resultatopgørelse for perioden.

mvh

Anne
spurgt 10 Sep, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Anne Steen (130 points)

1 Svar

God dag Anne.

Mange tak for dit indlæg på forum og velkommen til.

I forhold til dit forslag, så er det faktisk en idé jeg har hørt flere gange og jeg synes også den kunne være en stor hjælp, da jeg ved at mange f.eks. printer deres rapporter ud, og derefter ikke ved hvilken f.eks. afdeling som de har søgt op.

Vi vil meget gerne hjælpe med at gøre rapporterne nemmere, men på nuværende tidspunkt er vi lidt ude efter at ændre på hele den måde vores rapporter trækkes på. Under visma fanen har vi et søsterselskab som er rigtigt god til at lave rapporter, og vi er lidt ude efter at implementere deres rapporterings system ind i e-conomic for at kunne trække bedre og mere effektive rapporter.

Derfor vil jeg markere denne tråd som implementeres ikke. Dette er ikke på grundlag af at jeg ikke synes idéen er god nok, for jeg har enligt hørt den flere gange og den medtages også når der skal tages højde for hvad vores nye rapport system skal indeholde. Desværre kan jeg dog ikke sige hvornår dette system implementeres på nuværende tidspunkt, men derfor ser vi ikke på den nuværende rapportmetode.

Jeg vil dog sige tusind tak fordi du kommer med dette forslag. Det viser kun at behovet er stort, og at det er noget vi skal tage højde for.

Hvis det er, så kan report123 muligvis dække dit behov. Du kan finde deres integration til e-conomic her. Det skulle være nemt at integrerer og der skulle være en 14 dages prøveperiode til det. Så måske om de kan dække behovet.

Jeg vil ønske dig en rigtigt god uge og håber du gider komme med flere idéer til programmet, så vil jeg gøre mit bedste for at besvare og tage det med til udviklingen.


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Sep, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”