Pop up er for lille ved Overfør og tilknyt fra bestilling/modtagelse

0

Hej,

Ind imellem når man sidder og skal bogføre en vareleverandørfaktura og trykker på knappen "Overfør og tilknyt fra bestilling/modtagelse" så er det popup vindue der popper op, ikke stort nok.

Man kan ikke ramme det lille check felt til at checke alle antallene af. Nogle af vinduerne åbner endnu mindre så man ikke kan se antal feltet. Jeg ved ikke om det har noget at gøre med længden på varenumre eller tekst eller hvad det er.

Kunne man ikke få pop-up'en til at tage højde for hvor bred den er + scroll bar. ?

Mvh Kristian

Se screenshot af hvad jeg mener i højre side.

i Forslag » Lagerstyring af (430 points)

1 Svar

God dag Kristian.

Mange tak for dit indlæg. :-)

Det virker da besynderligt at du ikke får det fulde billede op, for det gør jeg når jeg sidder og prøver at gøre det samme.

Se gerne denne video som eksempel.

Må jeg evt. høre hvilken skærmopløsning du anvender og også hvor stor din skærm er? Så må vi lige prøve at finde ud af hvorfor du ikke oplever at den er maksimeret.

Hav en fantastisk tirsdag! :-)

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Det var da besynderligt, prøv lige at lav samme eksempel når der er flere linjer end der kan være i popup'et. Altså hvor der måske er 30 poster den henter i stedet for kun 4.
Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg sige det er scrollbaren der driller, for havde den ikke været der hos mig så ser det ud til det næsten kunne passe.

Jeg bruger en 24" skærm i 1920x1080

Mvh Kristian

Hej igen Kristian.

Jeg gav det lige et forsøg til med nogle flere linjer, men jeg oplever stadig ikke at den mangler den lille del i højre side.

Prøv gerne at se her.

Man kunne dog godt sige at det måske havde været nemmere at den f.eks. åbnede i fuldskærm. Jeg prøvede både på den samme opløsning som dig på samme skærmstørrelse, samt at jeg testede lidt rundt med nogle andre opløsning hvor den så også begyndte at fejle på størrelsen.

Kan vi prøve at gøre nogle forskellige ting? 

Hvis du har muligheden for at prøve at åbne den op i en anden browser, jeg er ikke helt bekendt med hvordan man indstiller på det, men jeg har oplevet fra nogle support cases, at det sommetider er en browser indstilling. Hvorfor det lige er sådan, har jeg dog svært ved at forklare, men jeg vil bare gerne lige se hvordan den reagere.

Kan du prøve at gøre det samme i en anden browser hvis du har en indstalleret?

Kan du også prøve at ændre din opløsning til f.eks. 1600x900 og prøve at gøre det?

Så må vi lige se om den gør det konstant, og om hvordan vi skal takle det.

Lad mig høre fra dig. :-)

Jeg har nu prøvet med Edge browseren i 1920 x 1080 og 1600 x 900 med samme resultat.

edge 1600 x 900edge 1920 x 1080

Det skal måske også nævnes at jeg altid kører med to skærme. Det er samme resultat på begge skærme.

Så kan jeg ikke rigtigt se andre forskelle andet end mine varenumre "skærer" den over og skriver i to linjer f.eks. "HU 503 86 25-01" bliver listet som 
HU 503 
86 25-01

Hej Kristian.

Det må vi undersøge, herinde fra. Vi definere faktisk pop-up størrelserne herinde i e-conomic, men dog finder jeg det besynderligt at den ikke bare åbner den op så du kan se det hele. Principielt fylder den jo ikke hele din skærm.

Det lykkedes mig at fremtrylle dit eksempel på en kollegas computer, vi fandt frem til at man faktisk godt kunne indstille på det i sin egen browser, men det krævede lidt leg fra vores side og pludselig sad den bare i skabet.

I sidste ende gik vi ind og nulstillede browseren til standardopsætningen og derfra virkede det. Der er umiddelbart en mulighed for at skrue på det, men hvordan du kan løse det er svært for mig at sige. Hvis du har tiden og lysten til at lege med det, så prøv at gå ind under dine browser indstillinger oppe til højre på de 3 prikker -> Indstillinger -> Udseende. Herinde kan man ændre på skriftstørrelse og zoom, se meget gerne hvordan det er opsat og prøv evt. at ændre på det hvis det ikke står til 100% og standard størrelse på medium. Ellers kan du rulle ned til avanceret, rulle helt ned i bunden og gendanne til standardkonfiguration. Det virkede ihvertfald for min kollega.

Jeg tænker at jeg vil prøve at tage den med vores udviklere for at se hvorfor dette kan opstå, så jeg skal nok prøve at finde en løsning hvis ikke det lykkedes, men så har vi da ihvertfald noget vi kan prøve.

Du høre fra mig ligeså snart jeg ved mere, men lad mig gerne høre om det virker, og hvis det ikke giver mening så sig endeligt til.
Tak for ideen, ved 90% ser det lidt ud ligesom din video hvor jeg får det hele med. Denne løsning virker dog ikke rigtigt for mig, for så er der bare noget andet der ikke passer et andet sted. Det dur ikke, når jeg også sidder og laver hjemmesider.

Jeg tror jeg holder fast i manuelt at trække vinduet større når det åbner. Jeg tænker bare det burde virke for alle, så det glæder jeg mig til :-)
Forsøget værd, jeg høre lige udviklerne ad i forhold til om vi kan gøre noget ved denne problematik.

Du høre fra mig ligeså snart jeg har haft den oppe og vende. :-)
Hej Kristian.

Så er jeg tilbage med nyt. Jeg kan ikke præcist sige hvornår dette vil blive ordnet, men vi er faktisk i gang med at ændrer i hele vores system. Når du f.eks. overføre fra modtagelse/bestilinger så køre den over vores gamle ESP kaldet light blue. Jeg vil ikke gå for meget i detalje med dette, men den vigtige detalje her er at vi er helt på vej ud af dette system og er i gang med at skifte den kode vi køre på. Vi har allerede skiftet noget af systemet ud, men vi arbejder stadig med at få resten ordnet. Så jeg kan sige det er på vej, og skal nok komme med en opdatering.

Så vid at det er på vej, og hvis du har nogen spørgsmål skal du selvfølgeligt bare spørge løs!

Hav en fantastisk onsdag! :-)