VALUTA I BANKAFSTEMING

0
Det ville være super når man indlæser en betaling fra banken at man kan konverter til/fra euro i selve afsteming.
spurgt 10 Sep, 2018 i Forslag » Andet af ALEJAC1967 (270 points)

2 Svar

God dag ALEJAC1967.

Mange tak for dit indlæg.

Hvad tænker du når du siger at konvertere til euro i selve afstemningen? Er det muligheden for at kunne afstemme med en anden valuta i bankafstemningen, eller hvordan skal jeg forstå det? :-)

Jeg vil bare lige være sikker så jeg ikke går ned af den forkerte bane. Vi har nemlig tit fået ønsket omkring at bankafstemningen skulle tage flere valuta, men dette er ikke blevet implementeret, da det desværre ikke var lige til som vi havde forventet. Vi havde på tegnebordet at vi måske kunne have haft det ude her i Q4. Men det er desværre blevet skubbet og jeg kan ingen dato give på nuværende tidspunkt.

Lad mig endeligt høre din forklaring så jeg kan få en forståelse, og så må du have en rigtigt god tirsdag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Sep, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
Hej og tak for svar. Det jeg mener er at jeg få faktura i EURO som bliver bogført i e-conomics i EURO, når jeg checker bankafsteming er beløb fra banker i DKK, dvs at jeg efter jeg har oveført poster i kasseklade jeg skal ind på hver enkelt postering og ret til valuta. giver det mening??
besvaret 13 Sep, 2018 Forslag af ALEJAC1967 (270 points)
God dag Alejac1967.

Mange tak for svaret. Du må undskylde jeg første skriver så sent, da jeg desværre ikke havde fået et svar fra systemet om at du havde svaret. Det er sket grundet at du har klikket på besvar på dit oprindelige indlæg. Det betyder at den starter en ny samtale under dette indlæg. Hvis jeg skal have tilbagesvar, skal der klikkes på "Kommenter" under hvad jeg har svaret. Det er selvfølgeligt ikke din skyld men rettere vores forum design på nuværende tidspunkt som jeg håber vi får ændret, så den tager jeg på mine skuldre.

I forhold til selve indlægget, vil jeg allerede nu sige at vi nok ikke får dette implementeret på nuværende tidspunkt. Det er ikke for at sige at muligheden ikke kommer, men rettere at det faktisk er noget vi ser på lige nu som vi træder ind i Q4. Det er dog oppe til diskussion hvordan det skal foregå. Jeg skal nok holde dig opdateret med nyt, skulle det komme på tegnbordet og bliver oprettet.

Jeg kan dog ikke sige mere på nuværende tidspunkt og jeg kan heller ikke love at det bliver implementeret her i fjerde kvartal.

Jeg vil dog takke dig for dit indlæg og ønske dig en fantastisk uge!