forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

avance på varenr

0
Hejsa
I vores firma bruger vi 1 vare nr til at sælge vinduer og dørre på da der er ca 1 mill    forskelige størrelser så er det en umulighed at oprette dem hver især så vi bruger bare et vare nr men så kommer Dækningsbidraget til at flyde
det kunne være rart at der var en måde at når man oprettede et vare nr kunne undertrykke indøbsprisen så man først satte den på når man skulle skrive ordren så tallene blev rigtig samt vareforbruget det kan godt være at der er en løsning vi er ganske nye så bare kom med et foreslag vi er parate
spurgt 27 Sep, 2010 i Forslag » e-conomic generelt af Hauge (250 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

2 Svar

Det lyder som om, at det du beder om, er at man kan beregne dækningsbidrag per variant. Og det kan man ikke i e-conomic, og det er heller ikke noget vi planlægger at implementere.

Der er dog mulighed for, at vi kan løse dit problem, ved at være kreative med nogle af de andre moduler vi har, men det kræver at vi ved lidt mere om jeres processer. Hvis  Jeres ordrer f.eks. er til specielle projekter, kan det være at vores projektmodul, kan løse problemet.

En af mine kollegaer vil tage kontakt til dig, så vi kan se om vi kan finde en løsning.
besvaret 6 Okt, 2010 Forslag af Martin Havemann (1,020 points)
Hej Hauge,

Jeg skal lige forstå. Kører du lagerstyring i e-conomic eller ønsker du blot at kunne redigere kostprisen i grundmodulet?

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Okt, 2010 Forslag af kimsneummadsen (24,020 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”