forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Faktura kladder med i udskrifter som kladdeposteringer

0
Jeg kunne tænke mig at poster som ligger i fakturaer som endnu ikke er sendt og bogført kunne komme med som kladdeposteringer lige som alle andre ikke bogførte poster. Så kunne man have mulighed for at lave noget afstemning inden fakturaer afsendes.

Tak og god dag
spurgt 6 Sep, 2018 i Forslag » Andet af LBlach (120 points)

1 Svar

God dag LBlach.

Mange tak for dit indlæg og velkommen til forum.

Så du ønsker at alle fakturaer som ikke er sendt fra e-conomic, også kan medtages i regnskabet inden de afsendes, for at afstemme regnskabet med de som på nuværende tidspunkt stadigt er igangværende.

Jeg har ikke umiddelbart hørt at dette er et behov, så tænker at jeg vil lade dette opslag stå for lige at se om der også er andre der ønsker denne mulighed. Så tager vi også lige stilling til om det ville give mening i forhold til programmet, så jeg lader den lige ligge i en 14 dages tid.

Hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 6 Sep, 2018 Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
God dag LBlach.

Så er jeg tilbage igen. Opslaget fik lige lidt ekstra tid for at se om der ikke var interesse for denne mulighed. Jeg ser dog ikke at det virker til at der er så stor opbakning i forhold til dette ønske. Jeg synes det ville kunne give fin mening at man lige kunne se hvad man forventer at fakturaer sammenlagt. Dog må vi prioritere i forhold alle de super gode idéer vi får hver dag.

Derfor bliver denne idé desværre ikke implementeret denne gang. Det undskylder jeg mange gange. Hvis hver en idé kunne blive lavet ville vi selvfølgeligt gøre det.

Jeg håber du fortsat vil være aktiv her på forum og komme med idéer der kan gøre e-conomic bedre for dig og vores brugere og så vil jeg ønske dig en fantastisk uge!
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”