Faktura kladder med i udskrifter som kladdeposteringer

0
Jeg kunne tænke mig at poster som ligger i fakturaer som endnu ikke er sendt og bogført kunne komme med som kladdeposteringer lige som alle andre ikke bogførte poster. Så kunne man have mulighed for at lave noget afstemning inden fakturaer afsendes.

Tak og god dag
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag LBlach.

Mange tak for dit indlæg og velkommen til forum.

Så du ønsker at alle fakturaer som ikke er sendt fra e-conomic, også kan medtages i regnskabet inden de afsendes, for at afstemme regnskabet med de som på nuværende tidspunkt stadigt er igangværende.

Jeg har ikke umiddelbart hørt at dette er et behov, så tænker at jeg vil lade dette opslag stå for lige at se om der også er andre der ønsker denne mulighed. Så tager vi også lige stilling til om det ville give mening i forhold til programmet, så jeg lader den lige ligge i en 14 dages tid.

Hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
God dag LBlach.

Så er jeg tilbage igen. Opslaget fik lige lidt ekstra tid for at se om der ikke var interesse for denne mulighed. Jeg ser dog ikke at det virker til at der er så stor opbakning i forhold til dette ønske. Jeg synes det ville kunne give fin mening at man lige kunne se hvad man forventer at fakturaer sammenlagt. Dog må vi prioritere i forhold alle de super gode idéer vi får hver dag.

Derfor bliver denne idé desværre ikke implementeret denne gang. Det undskylder jeg mange gange. Hvis hver en idé kunne blive lavet ville vi selvfølgeligt gøre det.

Jeg håber du fortsat vil være aktiv her på forum og komme med idéer der kan gøre e-conomic bedre for dig og vores brugere og så vil jeg ønske dig en fantastisk uge!