Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kontoudtog i rykkermodulet

0
Hej forum

Er det muligt at få et reelt kontoudtog vedhæftet rykker-mails i rykkermodulet?

I øjeblikket er det vedhæftede "konto-udtog" blot en liste over de ubetalte fakturaer.

Jeg savner oversigt over ind- og ud-betalinger. Perioden er jo allerede afgrænset, når man går ind i rykkermodulet.

 

Mvh Lars
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag Lars.

Mange tak for dit indlæg her på forum,

Det er faktisk muligt at trække et kontoudtog i e-conomic hvor du både kan se ind og udbetalinger.

Det sker bare lige et andet sted i programmet end via "Salg -> Rykkere" (Rykkermodulet).

Du har nemlig muligheden for at trække et kundekontokort både via rapporter -> Kunder -> Kundekontokort", og via "Salg -> kunder -> Kundekontokort" Se meget gerne denne guide også.

Herinde fra ville du kunne sende et fuld kontokort til kunden så de ved hvad de har betalt og har udestående/indestående.

Hvis du dog allerede er bekendt med denne funktion, og ønsker at systemet kan noget yderligere, så lad mig endeligt høre fra dig.

Hav en fantastisk dag Lars! :-) 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Tak for hurtigt svar :-)

Jeg ved godt hvor jeg ellers kan trække kontoudtog, men mit ønske var at denne type "rigtige" kontoudtog automatisk vedhæftes i rykkermodulet istedet for det "pseudo" kontoudtog der vedhæftes som standard.

Omvendt kunne man ønske sig mulighed for at vedhæfte udestående fakturaer i kopi på et kontoudtog inde fra kundekontokortet...

Same but different ;-)

VH Lars
Okay, så i stedet systemet skulle sende kontokortet afsted som også sendes ud fra rapporter i stedet, når man sender dem fra "Salg -> Rykker"?

Lige som en tilføjelse, så er psuedo kontoudtog en god måde at sige det på. Jeg sad faktisk og diskuterede med en kollega hvorfor dette udtog ikke viser alt hvad kunden har som udestående samt alt hvad der er sendt/betalt. Jeg ved også at det har været til diskussion før, men det er så langt tilbage at jeg desværre ikke kan sige hvordan det endte. Så hvorfor ikke tage den op igen?

Jeg vil gerne prøve at høre vores udviklere omkring hvad de tænker med disse udtog. Jeg kan godt se mening i at det hele sendes afsted, tanken ved disse psuedo udtog, var enligt at man skulle kunne sende et betalingspåmindelse, hvori man måske kunne have diskuteret om navnet skulle have været anderledes fra starten af.

Jeg undersøger det herfra Lars, og så høre du fra mig igen når jeg lige ved hvorfor, og hvordan når jeg har været til vores næste udviklermøde.

Tusind tak for dit indlæg og have en fantastisk dag!
God dag Lars.

Så er jeg tilbage med nyt omkring dit forslag. I forhold til idéen omkring at den skulle sende et rigtigt kontoudtog med. Dette vil desværre ikke blive implementeret, det undskylder jeg.

I forhold til at sende det rette kontoudtog, så ser de ikke hvorfor man ikke bare sender kontoudtoget under "Kunder -> Kundekontokort" hvis det alligevel er dette man ønsker at sende af sted.

I selve rykkermodulet er tanken at man skal sende betalingspåmindelser for de ting som der skyldes, og intet andet. Ikke at jeg enligt synes idéen er dårlig i forhold til at man nuvel også kunne sende det fulde udtog afsted, men i forhold til alle de idéer vi har i systemet, så føler vi ikke at dette skal prioriteres over nogle af de som f.eks. mangler i systemet, frem for noget vi enligt godt kan, men i en anden fane.

Jeg håber mit svar giver mening, og hvis du har nogen spørgsmål skal du selvfølgeligt bare spørge løs. Jeg undskylder det ikke blev denne gang men jeg håber at du stadig vil komme med nye idéer og behov til vores program.

Jeg vil ønske dig en rigtigt god dag!