Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sende fakturakladde

0
Jeg efterlyser muligheden at sende/maile en fakturakladde til godkendelse inden bogføring.
i Forslag » Andet af (280 points)

4 Svar

Det gør jeg via mit PDF-program.
Forslag af (26.5k points)
ja, men enklere om det kan gøres direkte i e-conomic.
Forslag af (280 points)
God dag Torkil - Velkommen til forummet. :-)

 

Jamen det må vi da se om vi kan få skabt. Hvilken slags fakturaer er det du ønsker et godkendelses flow til og hvor kommer disse fakturaer fra? Jeg ønsker og meget gerne at høre hvordan du tænker det skulle foregå i e-conomic, hvor i programmet du sidder når du skal bruge dette.

Man kan sige at du altid ville kunne trække en faktura ud fra systemet og sende den afsted via mail hvis du ønsker at gøre dette først.

Lad mig høre fra dig så vi kan finde ud af hvad du præcist ønsker.

Hav en rigtigt god uge! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Fakturaen ligger som en kladde ind til den bliver bogført. Det jeg efterlyser er muligheden for at sende kladden til f.eks. en projektleder eller til kunden til en godkendelse/afstemmning inden bogføring. Dette behov gør sig særligt gældende, når det er en faktura uden tilbud og man gerne vil være sikker på, at alle registreringerne er fakturerbare.
Hej igen Torkil.

Okay, man kan sige at du skulle kunne tage fakturakladden og vælge at sende den afsted via email inden du faktisk bogføre den, via e-conomic. Forstår jeg det korrekt?
Presis :-)

Okay, super at høre at jeg da har forståelsen.

 
Jeg har ikke umiddelbart hørt dette behov før, og jeg er meget interesseret i at se hvor mange der faktisk kunne have brug for denne funktion.
Vi har som sådan muligheden for at man kan printe selve bilaget til PDF og derefter kunne man sende sit bilag videre via mail når først den er på ens system.
 
Jeg kan forstå at disse allerede ligger som fakturakladder, men man kunne faktisk også starte med f.eks. at oprette dem som tilbud/ordre først. Hvis man gjorde dette, kunne man ændrer i navnet på ens tilbud/ordre til f.eks. fakturakladde og sende dette videre til kunden eller projektlederen, inden at man konvertere tilbuddet/ordren til en faktura og bogføre den.
 
Jeg tænker at jeg lige lader forslaget ligge i en 2 ugers tid, så kan andre også komme med deres idéer/indvendinger og så kan se hvor stort behovet er. 
 
Lad mig endeligt høre fra dig hvis du evt. har nogen tilføjelser og hav en rigtigt god dag! :-)

Hej igen Torkil.

Så er jeg tilbage igen, og jeg kan se at der også har være et svar her på sagen. Jeg ser dog ikke at det virker til at behovet er stort i forhold til denne mulighed. Ivan skriver faktisk også noget som kunne give mening, du kunne nemlig faktisk lave et lille trick i e-conomic som gør det muligt at sende denne faktura til tjek før, du sender den videre til kunden.

Hvis du følger denne guide.

Så kunne du principielt lave et layout på et tilbud/ordre hvor du bare kalder den Faktura. Så kunne du nemlig sende den afsted uden at den faktisk går i regnskabet, og derefter hvis den bliver bekræftet, kan du konvertere den til en faktura og sende den til kunden.

Det ikke fordi det er en dårlig idé, men vi har en masse idéer som vi på nuværende tidspunkt overvejer og forsøger at rydde op i. Så jeg vil ikke tage denne idé med denne gang. Jeg håber selvfølgeligt du vil fortsætte med at komme med idéer til e-conomic.

Hav en rigtigt god dag!

Sorry for writing this in English but should not invoicing -> Quotes -> Send Quote diethis for you? oncequote is confirmed you can transfer it to invoice (or order).

Forslag af (140 points)
Invoice Draft
What I am looking for is the ability to mail an "Invoice Drafting" to approval before posting to a "Final Invoice".