Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Problemer med bankafstemning?

0
Andre der oplever problemer med bankafstemningen? Jeg anvender Safari som browser.

Jeg kan ikke se noget som helst i afstemnings billedet, og hvis jeg importer på ny fortæller e-conmic at nul linier importeret da linierne allerede er importeret?

 

hvis jeg kigger på rapporten (i afstemningsbilledet) kan jeg ser de ikke afstemte linier?

Nogle gode løsningsforslag?

Jeg har prøvet at slette cookies og genstarte maskinen.

pft

 

Lene
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til forum Lene.

Tak for dit indlæg, det lyder da ikke alt for godt.

Det lyder som om at systemet har fået disse posteringer ind, men det lyder da besynderlige at du ikke kan se disse linjer. Hvilken periode sidder du og kigger i, når du sidder i bankafstemningen og hvad oplever du helt præcist når du prøver at tilgå bankafstemningen, kommer der nogen fejl frem?

Om ikke andet vil jeg måske anbefale, at hvis du har tiden og muligheden så tag meget gerne kontakt til vores supportlinje direkte. Vi har både en chat og en telefonsupport. Du kan komme i gennem til vores telefonsupport alle dage fra 09:00 - 14:00 på 88 20 48 40.

Vores chat har åbent (mandag - torsdag) fra 09:00 - 18:00 og (fredag) 09:00 - 14:30.

Vi kan selvfølgeligt også godt tage den her. I så fald vil jeg meget gerne prøve at se på din aftale og se om jeg kan finde nogen fejl.

Du skal være meget velkommen til at tilføje mig til din aftale, så kan jeg prøve at se hvad der sker når jeg kommer ind på den, og se om jeg kan finde dine manglende posteringer. Hvis du ønsker dette så følg gerne denne guide og giv mig besked herinde.

"Jeg skal have dig til at klikke på det orange tandhjul oppe til højre -> Alle indstillinger -> Administrator til venstre -> Søg på nr. eller navn til højre -> søg på 1180016 -> Så kommer der en charles jensen frem -> Manden til højre med flueben over hoved på skal klikkes -> Okay og så er jeg på :)"

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk uge! :-)

 


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (13.8k points)