Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




"Entry date"

0
Hej

Kan jeg på et kontoudtog på en eller anden måde få tilføjet en "entry date" altså datoen for, hvornår en postering er lavet? Det ville gøre det nemmere at finde eventuelle kursreguleringer eller posteringer lavet i tidligere måneder.
i Spørgsmål » Andet af (250 points)

1 Svar

God dag BKK.

 

Når du trækker et kontoudtog, skulle der meget gerne komme dato for bogføring ud for hver en postering du har oprettet. Hvor i systemet trækker du dette kontoudtog, og hvad ser du når du prøver?

Lad mig høre fra dig. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (13.8k points)
Det er ikke posteringsdatoen jeg er ude efter, men den dato hvor posteringen er lavet. I dag den 3/9 laver jeg jo stadig posteringer med dato 31/8, men jeg ville gerne se på hver postering, hvornår den er "tastet".

Hej igen BKK.

 

Okay, hvorfor ønsker du at se hvornår denne postering er tastet? Hvis det f.eks. er i forhold til kursreguleringer, så sker kursreguleringen som regel på den dato hvor posteringen bliver bogført til og ikke taste datoen.

Vi gemmer desværre ikke selve tastedatoen på posteringerne, men kun på de aktuelle bogføringsdatoer. Hvis du evt. ønsker dette, så kan jeg varmt anbefale at du skriver under "Forslag og bugs".

Så jeg må skuffe og sige, at denne data ikke er tilgængelig gennem e-conomic. Det undskylder jeg.