Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Delfakturering / ratebetaling

0
Det vil være en kæmphjælp at få mulighed for at en faktura med betalingsbetingelse over 3 afdrag; Det kan jeg kun gøre idag ved en Manuel beskrevet betalingsbetingelse og så går den ikke ind i systemet med debitorbetaling og rykkere.

Nu har vi så fået delfakturering; desværre hjælper det mig ikke:
Ved aconto fakturering mister jeg registrering af mine varenumre
Det kunne hjælpe lidt hvis jeg kan få lov til at bruge mere end ét varenummer til delfakturering, stadig ikke optimalt, men så kunne jeg i det mindste forsøge at matche afdrag med et antal varenumre.

Som det er idag er jeg desværre nødsaget  til manuelt at holde styr på mine fakturaer /debitorer som er fordelt over flere betalinger, og det er jeg ikke så  glad for.

Hilsen
Hanne
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej,

Indtil videre er det kun delfaktura som vi har i systemet. Yderligere funktioner i denne forbindelse, har vi ingen planer om at implementere.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)