Antal linier i kassekladder

0
Som revisor skal jeg jo ofte blot kigge efter bogføringsfejl.

Det er møg-irriterence at man kun kan se 200 linier ad gangen i kundens kassekladder. Kunne det være en mulighed at administratorer kunne se flere linier samtidigt?
i Forslag » Andet af (190 points)

1 Svar

God dag Lerfeldt.

 

Tak fordi du gider skrive på forum, det er så fint.

Okay, det var da et forslag som man nemt kan forholde sig til. Det er korrekt at man kun kan se 200 linjer i kassekladden af gangen. Jeg vil meget gerne høre om hvorfor du ønsker at den skal vise mere end 200 linjer af gangen?

Vi kunne engang vise 1.000 linjer i e-conomic, men da vi fik en opdatering der gjorde det muligt at bogføre ens posteringer via flueben + bogfør postering, tvang systemet os til at reducere antal viste, for at systemet ikke skulle gå kold når man forsøger at bogføre.

Jeg vil dog meget gerne høre om hvorfor du har brug for at vise flere linjer, så kan vi se om det giver mening at vi forsøger at foretage en ændring på vores visning.

Lad mig høre fra dig.

Hav en fantastisk uge! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Nu der er indført halvårsmoms, lader det til at mange af mine kunder har et sted mellem 200 og 300 posteringer for et halvt år. Et kompromis kunne være at lade det være 400 posteringer. At jeres system går koldt er en dårlig begrundelse..... Så må i anskaffe mere maskinkraft.!!!

Funktionen: "bogføre ens posteringer via flueben + bogfør postering" - hvor finder jeg den?
Hej igen Lerfeldt.

Jeg tænker jeg lige hurtigt viser dig funktionen hvori du kan bogføre posteringer individuelt i kassekladden. Når du sidder i en kassekladde, har du altid muligheden for at sætte flueben i enkelte posteringer som her: https://www.screencast.com/t/jEn7DYPyQq

Her ville du kunne bogføre den ene postering frem for at den bogføre hele kassekladden, eller den dato du vælger.

Jeg vil stadig meget gerne høre hvorfor du ønsker systemet skal vise mere end 200 linjer.

Du kan nemlig stadig bogføre hele kassekladden selvom der er mere end 200 linjer i kassekladden. Er det for at få overblikket i alt hvad der ligger i kassekladden på en gang, eller hvorfor har du præcist dette behov?

Lad mig høre fra dig, så ser jeg da på om vi kan udvide kassekladdens visning.

Hav en rigtigt god torsdag.