Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Oprettelsesdato i kundekartoteket

0
Hej. Vi er en forening med medlemmer og kunder. Det er af stor betydning for os, at holde styr på hvornår det enkelte medlem blev indmeldt. Men denne mulighed mangler på "kundekortet" ved oprettelse af medlemmet. Jeg tænker det også kunne være relevant for "almindelige" kunder i en lang række virksomheder. Vi ønsker os derfor et DATOFELT for oprettelse af nye medlemmer/kunder.

Det er vigtigt for os, at denne oprettelsesdato kommer med på den standard-udskrift der kan laves af kundekartoteket.

VH Peter Wright Jørgensen
i Forslag » Andet af (140 points)

1 Svar

God dag Peter.

 

Tusind tak for dit indlæg.

 

Okay, så i har brug for at kunne se hvornår jeres kunder bliver oprettet i e-conomic. Dvs. hvergang i går ind under "Salg -> Kunder" opretter en ny kunde, så skal datoen gemmes. Forstår jeg det korrekt? :-)

Hvis ja, hvor meget har i så præcist brug for? Skal det kun være dato, eller også det præcist tidspunkt, på uret?

I forhold til udskriften, hvorhenne i programmet laver i helt præcist denne udskrift? "Salg -> Kunder"? Jeg skal lige være helt sikker.

 

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
Jeg svarede allerede d. 27/8, men kan se at du ikke har fået mit svar. Det kommer her igen.

Vi har kun brug for datoen, ikke tidspunktet. Den kundeliste jeg udtrækker (= vores medlemsliste) er fra "Rapporter" -> "Kunder" -> "Kunder" og så kundenummer eller kundegruppe.

Håber I kan opfylde mig ønske.

VH Peter
Hej Peter.

Vi har faktisk lige haft vores årlige "Hackathon". Hvor vi herinde fra supporten sammen med vores udviklere sætter os ned, og laver en masse funktioner til systemet, i håb om at komme de forslag vi høre alt for tit til livs. En af funktionerne der blevet lavet var faktisk en log der ville kunne vise tidspunktet ens kunder bliver oprettet på.

Jeg ved desværre ikke om dette bliver implementeret, men jeg ved at det lykkedes dem af få dette lavet. Jeg tænker derfor jeg trækker dette forslag med for at høre hvad deres plan er med dette "Hack" som er blevet lavet.

Du høre fra mig ligeså snart jeg har snakket med udviklerne.

Hav en fantastisk dag! :-)