Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




enkel søgefelt

0
Hejsa

 

Søgefeltet under ordre - burde søge bredere uden man behøves at skulle ind under avanceret søgning.

Feltet skulle kunne så også på varenummer/varetekst.
i Forslag » Andet af (350 points)

1 Svar

God dag flexair.

 

Tak for dit indlæg.

 

Jeg skal lige forstå, hvad skal du bruge denne søgning til? Vi har nemlig allerede den avanceret søgning, hvor vi kan specificere søgningen.

Hvis vi skulle ændrer i dette søgefelt, så skulle vi nok også diskutere om hele den avancerede søgning, skulle fjernes, til fordel for at søgefeltet kunne alt. Jeg tænker også at det ville gøre søgefeltet mindre optimalt, da vi i så fald ikke ville kunne specificere den præcist løsning, hvis der var flere parametre. Som f.eks. en søgning der skulle medtage dato, nummer, vare, varenavn. Hvordan ville vi søge på dette i søgefeltet?

Selve ordrene viser heller ikke Varenummer/varetekst når man sidder på selve ordre listen, ville vi også skulle vise dette frem på listen?

Et lille smart tip som jeg måske kan komme med, ville være at du under søgning klikker på "Andre muligheder -> Udvid linjer" Så kan du faktisk lave en søgning ved at trykke på "Ctrl + F" så ville din browser high alt hvad du har søgt på.

Jeg håber det giver mening, men lad mig lige høre fra dig så jeg kan få et indblik i hvorfor du ønsker at dette felt skal søge yderligere efter varenummer/varetekst.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

Hejsa

 

Jeg kan godt at at man også har den mulighed at søge på - og den er også fint hvis der ikke er for mange ordre, for nogle ordre kan være lange.

 

Når vi modtager en vare her i huset hvor der ved en fejl ikke er påført et indkøbsnr. på, så ville det være dejligt at man i søge feltet f.eks. skrev "skruer" og så kom de ordre frem hvor ordet "skruer" indgik i. I den avanceret søgning hvis jeg skriver "skruer" for jeg kun varelinierne, hvor der godt nok ud fra hver linie står et ordre nr. - men så skal jeg derefter tilbage på ordrelisten og finde det pågældende ordre nr. - det virker lidt tungt.

Hilsen 

Lina
Hej Lina.

Okay, ja man kan sige den søger efter ordrelinjer i så fald, og så skal du korrekt søge ordren op igen efterfulgt, men ihvertfald er muligheden her stadig.

Jeg tænker jeg vil lade dette opslag ligge i en 2 ugers tid for at se hvor stort behovet er for dette. Det ville nemlig være en større omlægning i forhold til hvordan systemet søger, og hvis vi lavede denne ændring, så ville der også være brugere som muligvis søger på den anden vis der vil blive ramt.

Jeg vender tilbage igen, efter at vi lige har set hvor stort ønsket er.

Hav en rigtigt god torsdag! :-)
Hej Lina.

Så er jeg tilbage igen. Jeg kan desværre ikke se et større ønske i denne sag. Jeg synes ikke det er en dårlig idé da jeg er sikker på at dette ville kunne hjælpe dig på vej, men vi har en masse ønsker som vi også ser har et behov, og det er svært for os at opnå alle de gode ønsker som er til programmet. Så jeg undskylder når jeg siger at det desværre ikke bliver implementeret.

Jeg håber dog at du vil fortsætte med at komme med forslag til programmet, vi gør selvfølgeligt det bedste vi kan for at få så mange ting med som muligt.

Hav en rigtigt god weekend!