forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udskrift kundekontokort med primosaldo

0
Jeg fortår ikke hvorfor jeg hver gang jeg skal udskrive en kundekontokort, der har en saldo fra sidste år, skal starte med datoen 01.01. for at få tallene til at stemme.

Hvis man ikke starter med datoen 01.01,bliver rapporten ikke korrekt, Jeg har brug for at se at min konto hele tiden går i nul - efter 2-10 posteringer skal den gå i nul, og det kan jeg ikke se når jeg begynder rapporten med f.eks. 01.07 (eller alle andre datoer end 01.01.) - så er saldi ikke korrekte.

Findes der en måde at gøre dette på anderledes? Eller kan I evt. fikse en ny rapport, hvor man kan se dagens saldo?
spurgt 26 Aug, 2018 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Bente K (160 points)

1 Svar

Hej Bente,

Hvis der er noget galt i en rapport, så skal vi selvfølgelig kigge på det. Jeg kan bare ikke se, hvad der bliver forkert i rapporten.

Du siger din konto ikke stemmer. Uanset, hvornår trækker rapporten, så burde startdatoen indeholde de posteringer, som findes tidligere. Så primoposteringen ændrer sig afhængigt af datoen du trækker den, men det samlede beløb er det samme.

Hvordan oplever du det forskelligt fra det? Hvis jeg helt har misforstået dig, så må du meget gerne rette mig og uddybe lidt :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Aug, 2018 Spørgsmål af Jesper Mieritz (87,050 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”