Bankconnect - Betalinger

0
Dette er et simpelt feature request i forbindelse med Bankconnect.

Vi har i dag en Bankconnectaftale så alle posteringer fra banken kommer med over i Bankafstemningen.

 

Bankconnect har også mulighed for at overføre betalinger den anden vej. Altså således at alle leverandørfakturaer vi har oprettet i e-conomics også kan lægges til betaling i banken.

 

Denne del af Bankconnect understøtter e-conomics ikke på nuværende tidspunkt.

Derfor overfører vi i dag den del med eksport af betalinger, som senere importeres i netbank. Dette vil kunne undgås ved at tilføje denne funktion til e-conomics.

 

Derfor dette feature request.
i Forslag » Andet af (350 points)

Jeg forstår på svaret, at E-conomics har droppet muligheden at sende betalinger directe til netbankens udbakke. Dette er svært at forstå. E-conomic bruger en metode, der var tilgængelig i 1990'erne til at overføre betalinger til netbanken. På andre områder er e-conomic fremme i skoen - men ikke på betalingsoverførsler.

Bankconnect tilbyder at man kan sende betalingsfilen fra økonomisystemet til BankConnect, som sender den videre til bankens datacenter, som igen kan sende den videre til netbanken i Udbakken til endelig godkendelse. Der er ikke brug for Nemid ved overførslen til netbanken. Der er blot tale om en import af en betalingsinformation ind i netbanken. Selve betalingen kræver selvfølgelig, at man logger ind i netbanken med Nemid. 

Der har været efterspørgsel efter direkte overførsler af betlingsoplysninger til netbankens udbakke i årevis. Med Bankconnect ER denne teknologi tilgængelig, og skal blot taged i brug.

Hvorfor kan e-conomic ikke tage denne tilgængelige tjeneste i brug?

2 Svar

God dag Morten.

Mange tak fordi du skriver her på forum.

 

Super at du tager bankconnect op, vi er bekendte med at de har en mulighed for også at tage betalinger igen, og det har faktisk været så langt oppe i gennem vores system, som at vi faktisk fik lagt en knap ud i vores program som hed "Overfør betalinger". Desværre blev det dog lagt på is igen, grundet nogle tekniske detaljer jeg desværre ikke helt kan svare på.

Der har været en stor diskussion i gang omkring sagen som du kan finde her: 19438.

Min kollega Jesper Mieritz kommer med et svar, som lidt lukker denne sag. Han nævner dog dette Autopay som måske ville kunne gøre det muligt, og jeg vil med glæde undersøge om vi er kommet videre med denne sag.

Derfor vil jeg da med glæde lige undersøge hvordan det står til så vi kan se om det er noget der kommer inden for det næste stykke tid.

Jeg undersøger det med vores udviklere og så vender jeg tilbage til dig.

Hvis du har nogen spørgsmål, eller kommentarer jamen så lad mig endeligt høre fra dig! 

Hav en fantastisk god weekend! :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej igen Morten.

Så er jeg tilbage igen med svar.

Vi har planer om at forsøge at integrerer e-conomic med et system kaldet "Autopay" som ville gøre det muligt at overføre betalinger direkte fra e-conomic til banken den anden vej. Vi står på nuværende tidspunkt med udsigten til at gøre det muligt i Q1 i 2019. Det ligger på nuværende tidspunkt i vores roadmap her, men der kan selvfølgeligt forekomme ændringer alt efter hvor god muligheden faktisk er.

Jeg håber det giver en indsigt i hvad vi nogenlunde kan forvente.

Hav en fantastisk weekend! :-)
Hej Janus

Fedt at du deler samme tankegang omkring Bankconnect.

Jeg har nu gennem de senste 2½ år kommet med flere forslag til e-conomic vedr. både Bankconnect, samt automatiske afstemninger. Men jeg må indrømme at jeg desværre hver gang udelukkende får ét af to svar:
- Enten forstår de ikke problematikken, og henviser til en løsning, der løser et helt andet problem.
- Eller også har da allerede haft undersøgt det (engang), og vurderet at det ikke hjælper nok brugere.

Jeg nægter at skifte over til Navision eller lign - men vil man have smarte features som disse, så må man enten lave dem selv, for det kan ikke forventes at e-conomic er til nogen hjælp på den front, desværre :-)
Forslag af (350 points)