Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Inkasso

+1
Hejsa

Der mangler under "Rykkere" at kunne lave en inkassovarsel.

 

Hvis man selv skal lave den så er tekst feltet og overskrift feltet for småt.

 

Hilsen

Flexair.
i Forslag » Andet af (350 points)

1 Svar

God dag til jer hos Flexair. 

 

Mange tak for indlægget.

Okay, så du ønsker at lave en inkassovarsel? Jeg har faktisk oplevet flere som gør det manuelt hvor det enligt virker fint. Jeg kan dog forstå at du føler at tekst feltet samt overskrifts feltet er for småt, men det kan vi faktisk lave om på i programmet.

I første omgang ville jeg anbefale at du når du sender rykkere, vælger at bruge "Kontoudtog" typen når du skal sende en inkasso varsel. Så kan du nemlig helt korrekt anvende et tekstfelt og et overskrifts felt til at skrive inkasso, samt den tekst som der kræves.

Du har faktisk selv fuld kontrol over hvor stort tekstfeltet og overskrifts feltet skal være. Dette kan redigeres under vores design og layout modul i e-conomic. Her ville man kunne redigere på størrelsen i både tekstfelt og overskrift.

For at give en lille guide, så skal du ind under "Salg -> Opsætning nede til venstre -> Design og layout" herinde har du dine layouts som definere hvordan dine fakturaer, tilbud, rykkere mm. ser ud. Du skal redigere i den skabelonsamling som du også anvender til de fakturaer du sender afsted. Du skal klikke på knappen "Skabelon" ude til højre for denne samling, og finde den linje der hedder rykkere her. Til højre for den skal du klikke på "Layout". Når vi er herinde ville du kunne se tekstfeltet som kan gøres større.

Se gerne denne guide som viser hvordan du kan redigere i dit layout.

Hvis du har problemer med at redigere i dit layout, så skal du altid være velkommen til at kontakte os i supporten, så kan vi også være behjælpelige med at få det sat op.

Du kan finde vores supportmuligheder her.

Vi har også partnere som kan hjælpe til med at klarer inkasso varsler, og klare inkasso styringen for dig.

Du kan finde mere information omkring vores samarbejdspartnere i svaret fra Henriette her: /15961

Jeg håber at alt dette kan hjælpe dig på vej, ellers så må du meget gerne vende tilbage. Så må vi jo se på en anden løsning. :-)

Hav en fantastisk dag!


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)