Delfakturering af enkelte linjer på større ordre

0
Jeg kunne tænke mig at det var muligt direkte fra salgsmodulet at markere enkelt linjer på ordren til fakturering. Ligesom man kan markere til sletning. Når linje er faktureret står den stadig på ordren men med et lille symbol som viser at linjen er faktureret.

Dette er relevant hvor en kundes ordre leveres succesivt og skal faktureres efterhånden som levering finder sted.
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

God dag og velkommen til Lars.

 

Tusind tak for dit indlæg, det lyder da som en idé der kunne gøre det meget nemmere at styre ens fakturering på.

 

Jeg skal lige være helt sikker på jeg forstår hvordan du ønsker at det skal fungere, ville det være en form for del-fakturering af en ordre, hvor du kan udvælge hvilket linjer der skal fakturaers manuelt, og at ordren så ville stå som del faktureret?

 

Lad mig endeligt høre fra dig så kan vi jo lige diskutere hvordan det skal fungere, eller om vi allerede har muligheden.

 

Hav en rigtigt god weekend Lars! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

 

Ja du har forstået hvad jeg mener. Det ville være endnu en fordel hvis man frit kunne vælge hvor mange stk. på den enkelte linje der skal faktureres. Dette sidste kan være en fordel ved årsaftaler hvor en kunde eksempelvis ordrer 100 stk. af en given vare men aftager dem succesivt over året. Så kan der faktureres efterhånden som levering finder sted og stadig bevare det oprindelige ordrenummer. Jeg oplever at kunderne finder det meget tilfredsstillende.

Du er velkommen til at ringe hvis jeg skal uddybe.

Også god weekend til dig.

 

Lars Nielsen
Hej igen Lars.

 

Jeg skal lige hurtigt høre dig ad, anvender du e-conomics lagermodul i dit system? Der har vi nemlig denne mulighed, for at vælge hvilket vare der skal registreres, og forsendes samt faktureres, og så kan man lave del faktureringen.

 

Hvis nej, så vil jeg da lige prøve at diskutere mulighederne med en ekspert.

 

Lad mig høre fra dig. :-)
Hej Charles

Nej vi anvender ikke lagermodulet, endnu vil jeg sige, for det står på ønskelisten men det bliver ikke før tidligst i 2019.

Lars
Hej igen Lars.

 

Det er bare helt fint, jeg skulle bare lige være sikker på at du ikke allerede havde muligheden.

Siden vi allerede har den funktion, så kan jeg ikke se hvorfor i brugere som ikke anvender lager, ikke også skulle have denne mulighed. Vi har allerede nogen idéer til hvordan det kunne fungere, men jeg vil meget gerne høre dine tanker.

 

Hvordan tænker du at selve overførslen skulle fungere fra ordren til faktura, hvordan skulle det stå på ordren at det er overført.

Generelt ønsker jeg enligt bare at vide præcist hvordan du ønsker det skal foregå. Det skal jo helst være en løsning som også giver mening for dig.

Selvfølgeligt hvis du ikke har et helt konkret bud så er det også okay, jeg tænker allerede at det giver mening at tage denne videre til vores udviklere da jeg personligt selv har hørt den mange gange på vores support.

Hvad tænker du? Lad mig høre fra dig! :-)
Jeg tænker at på ordreoversigte kunne være en kolonne der hed restordre og på selve ordren en kolonne der hed faktureret stk.

Hej igen Lars.

 

Det var lige præcist hvad jeg tænkte også, vi har nemlig allerede disse kolonner når man anvender lagermodulet. Her har vi nogle kolonner som hedder "Faktureret" som viser om ordren er overført til fakturering. Denne kolonne skulle så bare sige fuld/delvist for at definere om vi faktisk har konverteret delvist, eller hele fakturaen afsted.

Jeg vil tage denne idé med sammen med en anden god idé som jeg tænker vil give mening sammen med denne. Idéen går på at man kan fortryde en tilbud/ordre konvertering. Det ville hænge rigtigt godt sammen med at hvis man f.eks. kommer til at lave en delvis ordre til faktura forkert, at man kan fortryde at man gjorde dette.

Jeg tænker de nærmest må gå hånd i hånd, og at det også øger chancen for at vi får disse kørt i gennem.

Du kan se det andet forslag jeg snakker om her: 26201

 

Hvis der ellers er noget du har i tankerne så lad mig høre fra dig, men jeg kan ihvertfald love dig at jeg tager dit forslag med til vores næste møde.

Du må have en fantastisk uge! :-)