forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Trække rapporter på flere konti, der ikke ligger kronologisk

0
Hej

Vi arbejder med splitmoms og har i den forbindelse behov for at trække rapporter på udvalgte konti, der ikke står i kronologisk rækkefølge. Vil I se på en løsning, hvor dette kan lade sig gøre, så jeg ikke er nødt til at trække rapporter på stort set hele kontoplanen?
spurgt 14 Aug, 2018 i Forslag » Andet af Sabine (140 points)

1 Svar

Hej Sabine og tak for dit forslag,

Så vidt jeg har forstået splitmoms, så omhandler det salg i jeres virksomhed, som både kan være med og uden moms. Hvis jeg er helt galt på den her, så må du lige rette mig.

Hvis der er tale om splitmoms, som jeg forstår det, hvad så ideen i kun at trække bestemte konti ud af en rapport? Altså hvordan er behovet forskelligt fra 'almindelig' moms. Jeg håber du er frisk på at uddybe det, så jeg forstår hele omfanget af sagen. Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 20 Aug, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,170 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”