Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sammenlæg tal i beløbsfelt

0
Hejsa

Det kunne være rigtigt rart, at man når man indtaster i en kassekladde, kan lægge flere beløb sammen i beløbsfeltet - og ikke skal bruge computerens lommeregner og copy-paste, hver gang.

Mvh

Tina Langfeldt
lukket
i Forslag » Andet af (340 points)

2 Svar

 
Bedste svar
Start med "+", så virker det ligesom i Excel.
Forslag af (26.5k points)
valgt som bedste svar af
God dag Tina.

 

Jaaa.. Erik siger det jo faktisk præcist som det er. :-D

Det er helt korrekt at man kan anvende vores beløb felt ligesom Excel.

Dette kan faktisk både gøres nå man sidder og laver en postering, såvel som en anden pris der skal udregnes på f.eks. en faktura.

Hvis du f.eks. prøver i beløb feltet at skrive =100+100 og trykker enter. Så vil programmet selv regne det om til 200kr.-

Så e-conomic kan faktisk godt være lommeregneren i sig selv, men hvis det evt. ikke løser problematikken, så vil jeg meget gerne høre om hvordan du synes det skulle fungere, så må vi jo se på om det giver mening.

 

Jeg vil ønske dig en fantastisk dag og ser frem til at høre fra dig :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)
:-) Eriks svar var det bedste - for det virker med +100+100 - men ikke 100+100 hvad der nok er det nemmeste og som ligger i en lommerregner hånd :-) Sååå man skal blot huske + foran det hele :-)

Ha' en fantastisk sommer ;-)

Mvh

Tina
Super fint at høre.

 

Så tænker jeg ikke at vi behøver at lave nogen yderligere e-conomic lommeregner. :-)

Men tak for dit indlæg, jeg lader det lige stå åbent lidt bare i tilfælde af at der alligevel er noget som du føler mangler i forhold til at regne dine beløber når du laver posteringer.

Jeg vil også sige tusind tak til dig Erik, fordi du altid er god til at hjælpe med gode fifs, her på forum. :-)

I må have en god Torsdag!