Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Søgning på leverandører fakturanr.

0
Som det er nu, kan man ikke søge på leverandørens fakturanummer.

Hvis man skal finde en faktura, er det ofte det man har. Economics bilagsnummer kendes ikke af nogen og kan ikke bruges, hvis man leder efter en faktura man måske / måske ikke har bogført.

Det vil derfor hjælpe meget, hvis dette var en mulighed

 

Mvh

Steen Gerner
i Forslag » Andet af (430 points)
status opdateret af

3 Svar

Hvis du anvender Leverandørsystemet, kan du sortere posterne på leverandørens konto i Fakturanr.orden.

Derved skulle det være forholdsvis nemt at se, om den søgte faktura er i systemet.
Forslag af (26.5k points)
God dag Steen.

 

Mange tak for dit forum indlæg.

 

På nuværende tidspunkt så har du helt ret i at vi ikke kan trække leverandørfakturaer via vores søgning, hverken under arkiv, eller under posteringer (find bilag).

Jeg ved at denne har været taget til diskussion før, men den kom desværre ikke videre end det. Jeg vil meget gerne høre hvordan du præcist tænker det skulle fungere og hvor i systemet du ønsker at lave denne søgning.

Som Erik rigtigt fint forklarer, så er det helt korrekt at du kan gå ind og finde disse fakturaer direkte på leverandørniveau. Dog kan jeg godt se at det ville give mening at man ville kunne søge efter leverandørens faktura i stedet for at søge pr. bilagsnummer.

Jeg tænker jeg straks vil tage denne videre til vores udviklere. Mest på baggrund af at jeg gerne vil have en opdatering på sagen selv, og selvfølgeligt også for at finde ud af om dette kan blive lavet.

Denne sag strækker sig helt tilbage til en indlæg fra 2015, så jeg synes det giver rigtigt god mening at genbesøge denne sag.

Jeg vil dog gerne høre hvordan du præcist tænker det skal fungere?

Lad mig høre fra dig og hav en fantastisk dag! :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)

Hej Charles

Jeg forestiller mig, at man eventuelt kan placere funktionen i Rapporter -> Posteringer.

Her kan man i billedet vælge 'Posteringstype'. Her er der mulighed for at vælge Lev.faktura i feltet posteringstype. Det vil nok være nødvendigt at indsætte et felt med navnet 'Leverandørfakturanr.'

Dette felt søger i databasens register med navnet Fakturanr. Registreret er det samme som i Regnskab -> Kassekladder. Type -> Leverandørfaktura -> Fakturanr.

 

Hvorfor det er nødvendigt og ikke bare gå ind på leverandørens kontokort ?

Hvis vi f.x. tager HCS i vort firma, er der alene på HCS 9.023 poster. Det betyder, at hvis jeg skal finde noget der er / måske er bogført, vil det være en vanskelig opgave, Desuden kunne vi ved en fejl have bogført den på f.x. DSV. Her har vi så 1.761 poster.

Det vil holde en person beskæftiget i ganske lang tid, hvis det er det der er tilfældet.

 

Hvordan skal det så fungere

Jeg forestiller mig ovenstående placering. Der tilføres det ovenfor nævnte felt. Der søges i ovennævnte register.

Herefter fremkommer en liste med fundne fakturaer med det søgte fakturanr. Fakturanummeret kan jo være benyttet af forskellige leverandører. Posteringen inkl. indskannet faktura kan klikkes op.

Håber ovennævnte var svar - ellers er i naturligvis velkommen.

Mvh

Steen Gerner

 

Forslag af (430 points)
God dag Steen!

 

Så har jeg været til møde med vores udviklere, du må undskylde den lange ventetid.

Jeg kommer dog med gode nyheder - Vores udviklere er gået i gang med at skabe muligheden for at du kan søge på dine leverandør fakturaer. Vi vil prøve at få det skabt så hurtigt som det er muligt.

Vi er dog stødt ind i et par problemer med hvordan det skal foregå. Det er nemlig sådan at i e-conomic, kan man på nuværende tidspunkt kun søge på fakturaer som er med nummer, men ikke bogstaver. Dog er det muligt at skrive en leverandørfaktura på denne måde som eksempel (A100). Vi skal lige finde ud af hvordan systemet skal sortere, skal 1 eller A kommer først når man søger.

Så vi er i fasen hvor vi lige finder ud af hvordan det skal gøres, men vi er nu i gang med at få implementeret dette i systemet.

Hip hurra!!

Vi vender tilbage ligeså snart vi har en update, men jeg synes bare lige du skulle vide at vi er i gang.

Du må have en fantastisk dag Steen! Tusind tak for dit indlæg! :-)
Hej igen Steen.

Jeg skriver bare lige for at informere dig om at vi nu har et søgefelt som søger på leverandørfakturaer under "Regnskab -> Søgning og lister -> Posteringer (Find bilag)." Hvis du går herind vil du nu kunne se dette felt: https://www.screencast.com/t/BxopSNMDnS

Prøv meget gerne at tage et kig og giv feltet et forsøg. Det ville være fantastisk med noget feedback, så vi ved at denne funktion dækker dit behov.

Lad mig høre fra dig og hav en rigtigt god onsdag! :-)
Hej Charles

Faldt lige over dette og har prøvet, men det virker kun, hvis bilaget er bogført, ellers kan denne søgefunktion slet ikke bruges.

Desværre.

/Awa
God dag Awa.

Tak fordi du har prøvet søgefeltet ad. Det er faktisk meningen at den skal kigge på de posteringer som allerede er bogført i systemet. Helt specifikt kigger den på leverandørfakturaer som allerede er bogført i e-conomic.

Hvorfor ønsker du muligheden for at søge efter leverandørfakturanumre før de er bogført eller hvorfor forsøger du at bruge dette søgefelt? :-)