Gendan slettede ordre - eller differentieret adgang

+1
Vi har en helt konkret sag, hvor en ordre er blevet slettet ved en fejl. Ingen ved hvem og ingen ved hvornår. Det er tilfældigt at vi opdager at kunden ikke er blevet faktureret for ordren på ca. 20.000 kr.

Derfor ønsker jeg mig enten en papirkurv (på samme måde som i fx outlook), hvor man har mulighed for at gendanne en slettet ordre. Man kunne også tildele differentieret adgang, således at det kun er med adgang, man kan få lov til at slette en ordre. I mange andre systemer er der mulighed for at åbne og lukke for adgang til enkelte elementer i programmerne.

 

et sidste ønske er at man i ordre - i varenavns boksen, kunne "trække" i det ene hjørne og derved maksimere tekst boksen.  Vi har ofte en del tekst på under varenavn.

 

På forhånd tak

 

Venlig hilsen

Anne Mette Heegaard
i Forslag » Andet af (130 points)

1 Svar

God dag Anne Mette.

 

Det lyder da som en fantastisk idé.

Så man kan sige at det ville være lidt ligesom den papirkurv man har på ens computer, hvor alt faktisk bare ligger indtil, man fortæller programmet helt skal ryddes. Forstår jeg det korrekt? :-)

Det kunne også godt give mening at man spærre for specifikke adgange. Vi har på nuværende tidspunkt faktisk muligheden for at spærre specifikke faner af, dog kan vi ikke gå helt ned på knap niveau. Er du bekendt med f.eks. at spærre alt adgang til ordre?

I forhold til teksten på varenavn, så ville det være at man kunne forstørre f.eks. varenavnsfeltet for at se alt hvad man skriver i det længere varenavn?

Lad mig lige høre fra dig så jeg er helt sikker på jeg har forstået dig korrekt.

Hav en rigtigt god onsdag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

ja tak - præcis mht. papirkurv. Her skal det så kun være fx vores administrator der skal have adgang til denne funktion.

Ja, jeg er bekendt med at man kan spærre/åbne for faner, men det er ikke aktuelt for os - det er på knap niveau, vi har ønsket.

Mht. varenavn - ja, så man kan se hele teksten i tekstboksen. Nogle gange skal man scrolle lige rigeligt:-)

Tak :-)

Venlig hilsen

Anne Mette Heegaard
Hej igen Anne Mette.

 

I forhold til papirkur idéen, så har jeg faktisk snakket med flere andre brugere som også ønsker dette. Vi har for nyligt introduceret en sådan "Papirkur" i forhold til vores indscanning, med bilag som fejler med at komme ind i systemet.

Derfor ser jeg rigtigt god mening i at tage denne idé med op til vores udviklere. Dog vil jeg gerne lige vende med dig hvordan du synes det skal fungere. Man kan jo sige at det kommer til at være en masse ekstra filer der ville skulle blive gemt på. Hvordan skulle systemet gemme disse bilag som er slettet og hvor lang tid ville de skulle blive gemt?

Jeg vil meget gerne høre hvad du har i tankerne omkring hvordan det skulle fungere.

I forhold til denne funktion med at åbne og spærre knapper. Så tænker jeg at det ville kræve at vi lavede om på hele vores "Spærrings" system. Man kan sige at det nok også ville give mening at kunne spærre alle andre knapper. Det ville betyde at man kunne specificere programmet ned til den mindste knap. Hvordan tænker du det ville skulle fungere, ville det skulle være nye sider hvor der mangler knapper, eller ville det være en besked der ville komme frem når man forsøger at bruge en knap man ikke har adgang til?

Hvad synes du?

I forhold til at det kun er administratorer, ville det så ikke også give mening at superbrugere kan behandle deres "Brugere" på den samme vis?

I forhold til varenavn og tekstboksen.

Spørgsmålet her er lidt hvilken størrelse vi skulle sætte varenavnets felt til at være. Det er forskelligt fra bruger til bruger hvad de ville komme til at se alt efter deres skærmforhold.

Man kan sige det ville blive fast for alle brugere hvad de ville komme til at se. Dog har vi en mulighed for at ændre i størrelsen på felterne når vi opretter posteringer i en kassekladde. Er du bekendt med denne funktionalitet? Vi kunne måske kigge lidt den vej og se om vi ville kunne gøre det samme her.

Jeg vil dog meget gerne høre dine tanker omkring det hele, jeg tænker også at jeg lige lader dette oplæg stå i noget tid. Så vil jeg lige se hvor mange der ellers kunne være interesseret i denne løsning.

Jeg skal nok vende tilbage, og tænker også at jeg nok kommer til at tage nogen af disse forslag med til vores udviklere. Jeg skal bare lige være sikker på hvordan det skal foregå.

Hav en fantastisk aften og så skrives vi ved.

God dag Anne Mette.

Du må undskylde den lange ventetid.

Vi har diskuteret hvor vidt vi kan få denne papirkurv til at gå, men der opstår rigtigt mange spørgsmål i forhold til hvordan denne funktionalitet skulle foregå. Vi ville skulle se på hvor længe vi skulle lagre hver en sletning, hvor lange tid den skulle lagres, og hvad skal vi udvide vores system med i forhold til det store antal sletninger som sker og på nuværende tidspunkt forsvinder direkte.

Jeg må undskylde og sige det desværre ikke bliver denne gang. Vi ser ikke en ligeså stor opbakning ved dette forslag som mange af de andre forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.

Du kan se denne liste her.

Igen undskyld den lange ventetid. Den kom desværre ikke hele vejen i gennem hos teknikken.

Jeg håber dog du fortsat vil komme med idéer her på forum, jeg prøver selvfølgeligt at se om jeg kan køre den videre skulle der opstå et godt moment, den ryger videre til vores idé bank.

Hav en rigtigt god uge.